ZA ZDRAVU KOŽU

Sudocrem®: Vaša nova omiljena krema za zrelu kožu u zlatnim godinama

Iako je Sudocrem® već niz godina poznat po svojem učinkovitom djelovanju na različite kožne probleme, posebice na one povezane s njegom dječje kože, ova ljekovita kremica također je izvrstan izbor za njegu starije kože

sudocrem3.jpg
Foto: Promo

Umirovljeničke godine vrijeme su za istinsko uživanje u plodovima dugogodišnjeg rada i pronalaženja zadovoljstva u malim, svakodnevnim trenutcima. No zajedno s ovim novim životnim poglavljem dolazi i potreba za posebnom njegom kože.

Nažalost, koža se s godinama mijenja te zahtijeva dodatnu njegu: starenjem postaje osjetljivija i podložnija raznim iritacijama i drugim problemima. Dolazi do gubitka elastičnosti, pojave bora, pigmentacijskih promjena i smanjene vlažnosti. Sa svakom godinom više naša koža zahtijeva brižljiviju njegu i odabir proizvoda koji će biti prilagođeni baš njoj. No u moru krema – koja je prilagođena potrebama zrele kože?

Kad smo pitali naše bake i djedove, većina nam je s veseljem govorila o Sudocremu®.

Iako je Sudocrem® već niz godina poznat po svojem učinkovitom djelovanju na različite kožne probleme, posebice na one povezane s njegom dječje kože, ova ljekovita kremica također je izvrstan izbor za njegu starije kože.

„Sviđa mi se što Sudocrem stvara fini zaštitni sloj na koži. Imam osjećaj da mi dodatno štiti kožu od vjetra“, povjerila nam je Mirjana H.

Istina je! Sudocrem® je najbolje nanijeti u vrlo tankom sloju i lagano ga umasirati u kožu. Tako se stvara zaštitni film koji štiti kožu od vanjskih, nepovoljnih uvjeta i pomaže joj u očuvanju prirodne vlažnosti kože.

„Svaki put kad se porežem dok radim u vrtu, nanesem malo Sudocrema. Ranice mi brže zacjeljuju“, izjavila je Sonja Š.

Da, slažemo se s tim. Formula Sudocrema® sadržava sastojke poput cinkova oksida, lanolina  koji pomažu u smirivanju upale, obnavljaju oštećenu kožu i potiču proces ozdravljenja. Osim za manje ranice, može se koristiti i za sitne osipe, crvenila i suhe dijelove kože jer formula umiruje kožu i ima regenerirajuće djelovanje. Kad se redovito koristite Sudocremom®, primijetit ćete da vaša koža poprima zdraviji izgled.

Image
Foto: Promo

„Da vam iskreno kažem, stalno mi je u torbi. Čim osjetim neko suho područje na rukama, namažem ga sa Sudocremom. Mala posjeklina – opet ga vadim. Ako zatreba za unuka prilikom prematanja – nadohvat je ruke. Stvarno je sjajan“, podijelila je s nama Spomenka M.

Da, Sudocrem® je vrlo svestran i može se koristiti za tretiranje raznih kožnih problema – bilo da je riječ o manjim ranicama, ogrebotinama, opeklinama, pelenskom osipu ili suhoj koži. Sudocrem® će uvijek koži pružiti potrebnu njegu i olakšanje, a to je posebno važno kod osjetljive, zrele kože.

Također je važno napomenuti da Sudocrem® nije samo kozmetički proizvod, nego i proizvod koji su testirali i odobrili stručnjaci što svakako njegovim kupcima daje dodatno povjerenje jer znaju da se brinu o svojoj koži proizvodom koji je siguran i pouzdan.

Naravno, kako se njegujete izvana sa Sudocremom®, ne zaboravite da je vanjska njega kože – samo dio cjelovitog pristupa zdravlju i blagostanju.

Osim pravilne njege, važno je da pazite na prehranu, unos vode, tjelesnu aktivnost i općenito vodite zdrav život. Sa Sudocremom® kao partnerom u njezi kože imat ćete sve što vam je potrebno kako bi uživali u svakom danu punom ljubavi i zadovoljstva.

Ne zaboravite – zaslužujete samo najbolje u ovoj fazi života!