GIVING FRIDAY

Studije su pokazale: Najsretniji smo kad pomažemo, a genijalnom inicijativom možemo kupovati i istovremeno donirati za nezbrinutu djecu

Dan posvećen prikupljanju sredstava za dobru namjenu, Giving Friday, odgovor je na Black Friday

shutterstock_470908127.jpg

Brojne studije pokazale su da davanje drugima donosi dobrobit za naše fizičko i mentalno zdravlje - smanjuje krvni tlak i reducira stres, potiče društvenu povezanost, ali i ono najvažnije – pomaže onima kojima je to potrebno.

Studije su dokazale kako kad dajemo drugima, naša velikodušnost se najčešće lančano nastavlja, a prije ili kasnije svako dobro dođe opet do nas. Dakle, dobro se dobrim zaista vraća!

Ako ne želite razmišljati samo o sebi, već želite nešto vratiti i društvu i pomoći onima kojima je potrebno, to možete učiniti kupnjom na GIVING FRIDAY po uvijek pristupačnim cijenama u dm-u – jer svaka kupnja, čini dobro djelo!

Dobro se dobrim vraća!

shimmer fallback

dm je do sada donirao ukupno 1.070.691 kunu organizacijama koje brinu o socijalno osjetljivim skupinama te ustanovama čiji je cilj poboljšati zdravstvenu zaštitu i kvalitetu života građana.

A sa svojim donacijama nastavlja i dalje pa će tako umjesto Black Fridayja, u dm-ovim prodavaonicama i dm online shopu i ovog studenoga kupce dočekati genijalna inicijativa koju organiziraju već nekoliko godina - Giving Friday.

 Istraživanja su pokazala - najsretniji smo kad dajemo, a zajedno s dm-om to i možemo ovog Giving Fridayja jer dm donira 5 % ukupnog ostvarenog prometa na taj dan u dm prodavaonicama i dm online shopuCentru za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka i Centru za pružanje usluga u zajednici Lipik.

Svakom kupnjom pomažemo onima kojima je najpotrebnije

Giving Friday dm-ova je inicijativa započeta 2018. godine, a njezin je cilj da Crni petak ili Black Friday bude dan kada građani nisu isključivo usmjereni na akcije i popuste, već na ono što mogu napraviti kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

#GivingIsTheNewBlack

Sadržaj napravljen u suradnji s dm-om.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.