Sreća je veća kada se dijeli, Sport Vision i adidas daruju!

Ovih blagdana omiljeni lanac trgovina sportskom opremom daruje 10 posto iznosa od prodaje svih adidasovih proizvoda u svrhu pomoći Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom

adidas running people.jpg
Foto: Promo

Ove godine adidas, Sport Vision i vi darujete zajedno! Omiljeni sportski i lifestyle brend adidas i lanac trgovina sportskom opremom Sport Vision pokrenuli su blagdansku humanitarnu akciju kojom se Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom (HASOSI) donira 10 posto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda. Ova humanitarna akcija traje od danas do 19. prosinca, a prikupljena financijska sredstva bit će iskorištena za opremanje i kupovinu rekvizita i specijalne opreme za osobe s invaliditetom.

shimmer fallback

Svaka naša humanitarna akcija ili gesta kojom je cilj pomoći onima kojima je pomoć zaista potrebna posebno nas veseli. Drago nam je što smo ove godine udružili snage s adidasom i da ćemo prikupiti sredstva koja će Savezu zasigurno puno značiti. U našim trgovinama kupci mogu pronaći i sjajne božićne poklone za svoje najmilije i na taj način razveseliti sebi dragu osobu i sportaše s invaliditetom. Darivanje sa svrhom je divan osjećaj, zar ne?“, komentirali su iz Sport Visiona.

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom (HASOSI) osnovan je 2006. godine s ciljem promicanja i poticanja osoba s invaliditetom u bavljenju atletskim sportovima. U atletici osoba s invaliditetom natječu se sportaši s fizičkim nedostacima, oštećenjem vida i intelektualnim poteškoćama, a HASOSI danas broji 15 članova. adidas i Sport Vision su prepoznali Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom kao ogroman potencijal s velim uspješnim nastupima na međunarodnoj sceni, no među najuspješnijima svakako se ubrajaju nastupi hrvatske paraatletske reprezentacije na 16. ljetnim Igrama u Tokiju 2021 kada su osvojene 4 medalje.

shimmer fallback

„Veliko hvala adidasu i Sport Visionu što su nas uključili u ovu divnu akciju. Svaki sport i razvoj sportaša zahtijevaju i financijska sredstva, ponajprije za opremu i rekvizite neophodne za trening i natjecanja, a potom i provedbu priprema i organizacije samih natjecanja i slično. Troškova je mnogo i zato nam je svaka pomoć dobrodošla kako bi naši atletičari imali što bolje uvjete za bavljenje omiljenim sportom“, rekli su iz Saveza.

A da upravo sport ima moć mijenjati živote ljudi brend adidas komunicira već godinama. Ove godine su kao svoju premisu postavili i tvrdnju da ništa nije nemoguće te kontinuirano ističu da  sport mora biti uključiv i dostupan svima.

Iznimno nam je drago što smo pokrenuli ovakvu humanitarnu akciju u ovo blagdansko vrijeme darivanja. Sigurni smo da će sredstva koja prikupimo u suradnji sa Sport Visionom za Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom uvelike pomoći mladim sportašima i motivirati ih da nastave s predanim radom”, rekli su iz adidasa.

Akcija vrijedi za kupovinu adidas artikala na Sport Vision webshopu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.