Spoj prirode i znanosti čiji rezultati jednostavno osvajaju

Prirodni estrogen, pčelinji otrov te krema koja djeluje kao filer bez injekcije, samo su neke od zanimljivosti koje donosi brend My Skin by dr. Kaliterna

My Skin by Dr. Kaliterna.jpg
Foto: Bojan Zibar

Lijepa i mladolika koža lica i tijela, gotovo je svačiji san. U današnje vrijeme, tržište nudi pregršt opcija. Osim tretmana, razni kozmetički brendovi svakodnevno plasiraju svoje proizvode za njegu i pomlađivanje. Prije korištenja kozmetike, ono što je primarno je dubinsko čišćenje kože, kako bi proizvod mogao dubinski prodrijeti i djelovati na kožu. Čišćenje kože je izuzetno važno, a to je često korak koji se preskače.

shimmer fallback

U to duboko vjeruje i doktor Dinko Kaliterna, dermatologvlasnik i osnivač Poliklinike Poliderma, koji osim što ima vlastiti brend kozmetike, svojim klijentima uvijek naglašava da su i navike poput dovoljno sna, zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, neophodne za ljepotu i stanje kože. Među proizvodima brenda My Skin by dr. Kaliterna, svatko može pronaći liniju proizvoda ili kombinaciju proizvoda za svoju kožu. Učinkovitost te samim tim i oduševljenje klijenata koji su isprobali njegovu Whitening liniju, dokazuju djelovanje i nevjerojatne rezultate. Ujednačen ten bez hiperpigmentacija je ono što garantira korištenje te linije.

Godine nose i traže drugačiju njegu i upravo iz tog razloga, razvijena je i linija naziva Golden Age. Riječ je o posebno osmišljenoj kremiza njegu kože lica žena, koje se nalaze u perimenopauzi i menopauzi. Čitava linija obogaćena je sastojcima poput prirodnog estrogena. Upravo krema iz te linije, zahvaljujući svojim sastojcima nadoknađuje estrogen i potiče razvoj novog kolagena uz očuvanje postojećeg. Rezultati su vidljivi u kratkom razdoblju, a korištenjem koža postaje deblja, čvršća, zategnutija. Nestaje umoran izgled i vraća se izgubljena svježina.

shimmer fallback

Jedna od najrevolucionarnijih krema je Fillerify. Sadrži prirodne sastojke koji oblikuju i pomlađuju lice i usne, povećavaju masne stanice čime nadoknađuju izgubljeni volumen lica. Nadoknadom volumena, bore se ispune,  a konture lica oblikuju. Na usne djeluje tako da ih prirodno povećava. Upravo zato je i zovu „filerom bez injekcije“ i samim time je idealan izbor za sve koji se boje igle.

shimmer fallback

Pčelinji otrov je poznat lijek koji se od davnih dana koristi za liječenje brojnih nelagoda. S vremenom se pokazao i kao izrazito snažan anti-age sastojak. Bee Venom je naziv kreme koja vrlo brzo pomlađuje kožu, a njezinom svakodnevnom upotrebom koža postaje prirodno „napetija“. Glavni sastojak – pčelinji otrov, sadrži organski spoj MSM (organski sumpor), koji jača proizvodnju kolagena u tkivima čijim se dugoročnim korištenjem sprječava preuranjeno starenje kože do kojeg dolazi prirodnim opadanjem sinteze kolagena. Ono što je interesantno je i činjenica da djeluje protuupalno, a samim time smanjuje crvenilo, oticanje, podbuhlost i sprječava upalne procese na koži.

Koža definitivno pamti i važno je na vrijeme krenuti ulagati u proizvode koji čine razliku te je njeguju na najbolji mogući način. Čitav asortiman brenda My Skin možete pogledati ovdje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.