Specijalisti iz TIM DENT Miličić zaslužni su za osmijeh Ane Radišić koji je njezin zaštitni znak

Uz minimalne korekcije keramičkim ljuskicama voditeljica je dobila osmijeh o kakvom je sanjala

Ana Radisic_TIM DENT Milicic_2.jpg
Foto: Promo

Kao jedan od popularnih standarda ljepote kojeg su nametnuli poznati svjetski glumci zasigurno je tzv. hollywoodski osmijeh kojeg bi se moglo najlakše opisati kao – savršen osmijeh. Pritom savršen znači savršen za pojedinca koji taj isti osmijeh nosi jer ne odgovara svaki izgled ili boja zubi baš svakom. I iako se čini kako je te zvijezde majka priroda jednostavno podarila savršenim zubima jer ne možete primijetiti da je na njima išta neprirodno, istina je zapravo drugačija. Iza takvih osmijeha krije se ozbiljan i predan stomatološki rad. Bez obzira na to bili poznati u javnosti ili ne, gotovo svi žele imati lijep i zdrav osmijeh, lišen nepravilnosti, nejednakih nijansi ili neodgovarajućih razmaka.

Image
Foto: Promo

Zahvaljujući razvoju dentalne medicine, takvi osmijesi nisu rezervirani samo za hollywoodske zvijezde nego su dostupni i kod nas, a to najbolje zna i televizijska voditeljica Ana Radišić čiji je zaštitni znak definitivno njezin zarazan osmijeh. A kako smo često sebi najveći kritičari tako je i Ana na svom osmijehu primjećivala sitne nepravilnosti koje je poželjela ispraviti, a tim specijalista u TIM DENT Miličić tu želju joj je i ostvario ugradnjom keramičkih ljuskica na prednje donje zube. Upravo su ljuskice najčešća opcija koja se koristi u stomatologiji kad se želi postići određena estetika zuba. Riječ je o stomatološkom nadomjestku koji se postavlja na prednju površinu zdravog zuba te se ovisno o željama pacijenta, ali i savjetima stomatologa može promijeniti boja, oblik, dužina i širina zuba. Ugrađuje se onoliko ljuskica koliko se smatra potrebnim da bi se dobio lijep osmijeh i prikladno je rješenje ako imate puknuće na zubu, neodgovarajuću boju, nepravilan ili neodgovarajući oblik jednog zuba u odnosu na druge ili ako želite promijeniti estetiku vašeg osmijeha.

Iako je kod Ane Radišić bila riječ o manjim korekcijama, one su joj donijele puno više samopouzdanja i sigurnosti, a od svega ju je najviše oduševio profesionalan i topao pristup osoblja stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić.

Image
Foto: Promo

Postavljanje keramičkih ljuskica pogodno je rješenje i za sve one koji bi svoj osmijeh htjeli popraviti u što bržem roku jer cijeli proces traje kratko. Nakon samo tri posjeta liječniku dentalne medicine iz prostorija TIM DENT Miličić izlazite s novim osmijehom, a pritom ne trebate ni strahovati kako će taj osmijeh izgledati jer zahvaljujući suvremenoj opremi možete unaprijed vidjeti projekciju konačnog rezultata, a moguće je i isprobati odabrane ljuskice i to prije nego što uopće odlučite želite li se odlučiti na proces postavljanja. Staklo-keramičke ljuskice prikladan su odabir svih pacijenata koji žele dobiti dojam prirodnih zubi jer je riječ o materijalu koji je svjetlopropusan što znači da zubu daje sjaj isti kao kad svjetlo prođe kroz prirodnu caklinu i odbije se od unutarnje strukture zuba. Ljuskice se prilagođavaju vašem tenu, obliku lica i osmijehu.

Poliklinika TIM DENT Miličić u svom prostoru ima vlastiti digitalni stomatološki laboratorij tako da se na jednom mjestu rade svi segmente transformacije osmijeha što ujedno doprinosi boljoj suradnji i sinergiji tehničara koji ima uvid u lice pacijenta i njegove želje i doktora te u konačnici dovodi i do uspješnijeg krajnjeg produkta – vašeg osmijeha.

Adresa na kojoj možete pronaći sva rješenja za zdrav i lijep osmijeh je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike klikom OVDJESvi pacijenti na prvi specijalistički pregled mogu doći besplatno, a naručiti se mogu na email info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822-937.

U skladu sa sloganom poliklinike „Vaš osmijeh. Naša strast.“, specijalisti iz TIM DENT Miličić imaju individualan pristup svakom pacijentu te predano rade pokušavajući pronaći primjereno rješenje kako biste od njih otišli sretni, zadovoljni i širokog osmijeha.


Video testimonial Ane Radišić
: