HLADNJACI I PERILICE

Retro šarm, elegancija i bezvremenski dizajn u vašem domu

Ikonski brend Smeg donosi retro šarm, eleganciju i sofisticirana rješenja u vaše domove

FAB28RRD5_L01.jpg
Foto: Promo

Omiljeni brend trendsetera i poznavatelja kvalitetne tehnologije donosi šarene samostojeće vintage hladnjake, stvarajući atmosferu 50-ih godina u suvremenom okruženju. Ovi hladnjaci ne samo da su vizualni spektakl, već osiguravaju i suvremenu tehnologiju očuvanja svježine. Uz Smeg vaša kuhinja postaje pozornica na kojoj se prošla i moderna vremena nadopunjuju na najbolji način!

Ugradbeni hladnjaci - Elegancija integrirana u svaki prostor

Smeg ugradbeni hladnjaci nisu samo funkcionalni, već su i estetski usklađeni s vašim interijerom. Njihov elegantni dizajn i visoke performanse postavljaju ih na visoku razinu i čine neizostavnim elementom kuhinje u kojoj se cijeni praktičnost i kvaliteta.

Image
Foto: Promo

Perilice posuđa - Tihi rad, savršena čistoća

Smeg perilice posuđa, sada dostupne preko distributera Gemma, toliko su tihe da će jedini dokaz njihovog rada biti savršeno čisto suđe. Raznih dimenzija, uklapaju se u svaki dizajn i veličinu kuhinje, a svojom vrhunskom tehnologijom postaju vaš saveznik u održavanju urednosti.

Provjerite i vi ponudu svih Smeg velikih i malih aparata kod Gemma B&D renomiranih prodajnih partnera ili posjetite https://www.gemma.hr/. Ova ekskluzivna suradnja postavlja novi standard u kombinaciji stila i funkcionalnosti u kojoj i vi možete uživati.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo