Pridružite se Željku Bebeku u Areni Varaždin i ispratite godinu na izmaku

Za sve one koji se još uvijek premišljaju oko božićnog poklona za njima drage ljude, karta za ovaj veliki koncert bit će pravi pogodak

Zeljko Bebek_3.jpg
Foto: Mislav Žabarović

Željko Bebek, pop-rock ikona ovih prostora, odrađuje zadnje pripreme pred veliki koncert 29. prosinca u Areni Varaždin. Uz pratnju benda, bit će to prvi Bebekov koncert u Areni Varaždin, na oduševljenje svih Varaždinaca koji već pet desetljeća uživaju u pjesmama ovog legendarnog pjevača. A za sve one koji se još uvijek premišljaju oko božićnog poklona za njima drage ljude, karta za ovaj veliki koncert bit će pravi pogodak.

Image

Prepoznatljiv po karakterističnoj boji glasa i načinu interpretacije, Bebek je publiku osvojio još davnih dana, kada je s Bijelim dugmetom, jednim od najpoznatijih rock sastava ovih prostora, punio stadione i dvorane diljem regije, no jednako uspješna je i njegova dugogodišnja solo karijera. Tako će se na repertoaru varaždinskog koncerta pronaći mnogi hitovi koji su obilježili odrastanja mnogih generacija, poput 'Da je sreće bilo', 'Laku noć, svirači', 'Dabogda te voda odnijela', 'Oprosti mi što te volim', 'Tijana', 'Žuta ruža', 'Ja po kafanama', 'Ono nešto naše' , 'Gdje sam bio', i 'Ako voliš ovu ženu',  ali i bezvremenske pjesme Bijelog dugmeta, poput 'Selma', 'Ima neka tajna veza', 'Ne spavaj mala moja', 'Na zadnjem sjedištu moga auta' i mnoge druge.

Karte za jedan od najiščekivanijih prednovogodišnjih koncerata možete pronaći putem sustava Eventim.