Zeleni tjedan u CineStaru

Pretpremijerom animiranog filma "Mavka: Čuvarica šume“ započeo zeleni tjedan u CineStaru

Priliku da uživa u filmu nije propustio Veleposlanik Ukrajine u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Vasilj Kirilič, kao ni brojni poznati s obiteljima

Mavka s djecom 2.jpg
Foto: Petra Perkov

Povodom ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje pretpremijerno je prikazan animirani film „Mavka: čuvarica šume“ u distribuciji Blitza. Projekciju je pratio i bogat edukativno – zabavni program u kojemu su najviše uživali najmlađi; u lobbyju CineStara Zagreb u Branimir Mingle mallu posjetitelje su dočekali zelena šuma i razne kreativne eko radionice - jumbo podna bojanka, likovna kolonija, izrada i oslikavanje pamučnih vrećica, facepainting… Prisutnima se pridružila i kostimirana Mavka. U filmu su, među ostalima, uživala i mnoga poznata lica javnog života kao što su: Marko Grubnić, Marko Petrić, Tina Walme, Nika Turković, Ana Brdarić Boljat, Tomislav Jelinčić, Marija Jerneić, Jelena Orešković i Mirna Maras.

shimmer fallback
shimmer fallback

Priča prekrasnog obiteljskog filma s edukativnim i snažnim porukama, za koji su glasove dali Nika Turković, Judita Franković Brdar, Marko Grubnić, Marko Petrić i mnogi drugi, temelji se na magičnoj moći ljubavi. Radnja prati Mavku, zelenokosu vilu čija je primarna misija zaštiti šumu i njezino sveto srce od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. 

shimmer fallback

Veleposlanik Ukrajine u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Vasilj Kirilič, najavio je film i održao prigodni govor dobrodošlice, a cjelokupnim događajem moderirala je voditeljica Iva Šulentić. Prije pretpremijerne projekcije, na velikom kino platnu, premijerno je prikazan spot za naslovnu skladbu filma: “Mavka: šumska pjesma” u izuzetnoj izvedbi Nike Turković i Marka Petrića koji možete pogledati  na https://bit.ly/3HarHl0

shimmer fallback

Posebno dobra vijest je da se na platna povodom Dana planeta Zemlje vraća i jedan od najuspješnijih filmova svih vremena, „Avatar: Put vode“, a samim time, posjetitelji su dobili posljednju priliku da od 20. do 26. travnja dožive čaroliju Avatara na velikom platnu u specijalnim formatima Imax, 4DX i 3D.

„Mavka: Čuvarica šume“ na redovnom je programu od 27. travnja, a ulaznice su dostupne na cinestarcinemas.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.