Nikad nije kasno za čaroliju

Posjetite priceless.com, prijavite se na nagradnu igru i osvojite magično putovanje u Disneyland® Paris

Ova vrijedna nagrada uključuje sve što je potrebno za nezaboravan produljeni vikend u jednom od najpoznatijih zabavnih parkova na svijetu, a nagradno će se putovanje održati od 3. do 5. prosinca ove godine

Mastercard vas vodi u Disneyland® Paris.jpg

U suradnji sa zabavnim parkom Disneyland® Paris, Mastercard će dodatno uljepšati ovogodišnje blagdansko razdoblje korisnicima Mastercard® kartica koji imaju priliku osvojiti nezaboravan obiteljski vikend u jednom od najpoznatijih zabavnih parkova na svijetu.

Riječ je o nagradnoj igri dostupnoj na mrežnoj stranici priceless.com, digitalnoj platformi prepunoj iskustava kreiranih i dostupnih isključivo za korisnike Mastercard kartica. Kako biste ušli u bubanj i imali priliku osvojiti ovu vrijednu nagradu, sve što je potrebno učiniti jest posjetiti priceless.com, registrirati svoju karticu (ako prethodno niste preuzimali iskustva na stranici) i jednim se klikom prijaviti na nagradnu igru. Nakon nekoliko trenutaka na adresu e-pošte stiže i potvrda o uspješnoj prijavi, a ime sretne dobitnice ili dobitnika bit će objavljeno najkasnije 26. studenog.

Nagradni fond iznosi više od 80 tisuća kuna, a nagrada uključuje sve što je potrebno za bezbrižni produljeni vikend - avionske karte, smještaj u hotelu i ulaznice u park za do četiri osobe, potrebne transfere te obiteljsko zdravstveno i putno osiguranje.

Nagradno putovanje održat će se od 3. do 5. prosinca ove godine.

„Mastercard kartica svojim korisnicima zaista otvara vrata prema avanturama života, a ova je nagradna igra samo jedna u nizu inicijativa koje to pokazuju. Izrazito smo uzbuđeni što, uz jedinstvena iskustva među kojima baš svatko može pronaći nešto za sebe, korisnicima naših kartica na platformi priceless.com dajemo mogućnost da razvesele svoju obitelj all inclusive putovanjem na mjesto u kojemu mašta i bajka postaju stvarnost“, izjavila je povodom lansiranja ove vrijedne nagradne igre Helena Šekerija, voditeljica marketinga u Mastercardu.

Disneyland® Paris jedan je od najpoznatijih zabavnih parkova i zasigurno se nalazi na listi želja djece, ali i odraslih, diljem svijeta. Mickey i Minnie Mouse, Šiljo i Pluton te junakinje iz Snježnog kraljevstva samo su neki od domaćina koji jedva čekaju u svom domu ugostiti one najsretnije ruke, stoga ne propustite ući u bubanj i svojoj obitelji omogućiti avanturu kakvu će pamtiti čitav život.

Prijave na nagradnu igru su otvorene do 21. studenog, a više informacija pronađite na linku. Sretno!

Posjetite priceless.com i započnite nešto neprocjenjivo™.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.