Počinje Dječje ljeto u CineStaru – uz dugoočekivani animirani film DC Liga super-ljubimaca, ali i kokice djeci na dar

Dolazak ljeta sa sobom nosi i najradosniju vijest za školarce čije su školske obveze gotove pa nastupa bezbrižni period uživanja i druženja s prijateljima

Superpets_1.jpeg

Dobru zabavu, ali i osvježenje od ljetnih vrućina osigurat će CineStar jer od 14. srpnja pa sve do 31. kolovoza traje Dječje ljeto u Cinestaru! Naime uz kupljenu ulaznicu za odabrane animirane filmove, svako dijete dobiva male slane kokice na poklon, a u sklopu Dječjeg ljeta akcija vrijedi za sljedeće naslove: Tuljani specijalci, Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda, Svjetlosni, DC Liga super-ljubimaca, Zecko koš i tajna mrkog hrčka.

Image

Najnoviji hit animirani film koji će oduševiti ljubitelje DC univerzuma jest DC Liga super-ljubimaca. Nakon što Supermana i ostatak Lige Pravde otmu, na scenu stupa Supermanov voljeni i odani pas Krypto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, dijele super moći te se zajedno bore protiv kriminala u Metropolisu. Međutim, sada kada je Superman u nevolji, Krypto mora uvjeriti ekipu iz skloništa za životinje - psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete super junake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kada upozna Batmana.

Image

DC Ligu super ljubimaca možete pogledati i u 4DX formatu (CineStar Zagreb, Rijeka i Split) ) i u 2D formatu od 21.7. pretpremijerno. Uzbudljivi animirani film oduševit će sve mališane, ali i odrasle fanove DC svijeta Uz originalnu titl verziju, prikazivat će se i sinkronizirana na hrvatski, a svoje glasove posudili su Hrvoje Klobučar kao Krypto, Jan Kerekeš kao Ace, Ksenija Marinković kao Lulu, Nika Turković kao Wonder Woman te mnogi drugi. Odlična obiteljska zabava ovoga ljeta u CineStaru ne smije se propustiti, a ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina. Više informacija kao i kupovina ulaznica dostupna je na službenoj stranici.

Image