BOŽIĆNA PROMOCIJA

Ovog Božića FAVBET nagrađuje svoje korisnike vrijednim nagradama

Sve sudionike ove božićne promocije očekuju vrijedne nagrade ovisno o tome koje mjesto će osvojiti

Favbet.jpg
Foto: Promo

Ususret nadolazećem razdoblju darivanja, FAVBET u istom duhu želi sve svoje korisnike nagraditi božićnom promocijom koja će trajati sve do 25. prosinca. Za sudjelovanje u promociji, korisnik koji je prijavljen na Favbet stranici, mora prikupiti minimalno 1 bod. Bodovi se prikupljaju na način uplata minimalnih iznosa oklade na koju se primjenjuju uvjeti promocije. Minimalni iznos oklade je 10 € (75,34 HRK), a za tu uplatu korisnik osvaja 1 bod. Svaki sudionik koji skupi najmanje 10 bodova ima priliku osvojiti bilo koje mjesto te biti jedan od 15 sretnih dobitnika. Ukoliko iznos oklade premašuje 10€, tada sudionik može osvojiti i više od jednog boda. Svaka oklada koja odgovara uvjetima promocije dijeli se s 10, pa tako kada sudionik promocije uplati okladu od na primjer 20€ (150.69 HRK) za nju osvaja 2 boda.

Sve sudionike ove božićne promocije očekuju vrijedne nagrade ovisno o tome koje mjesto će osvojiti. Za 1. mjesto FAVBET poklanja Televizor OLED Smart, za osvojeno 2. mjesto igrač će dobiti iPhone 15 Pro Max 256, a korisnik koji osvoji 3. mjesto na poklon će dobiti PlayStation 5 uz 1 sportsku igru. Sudionici promocije koji zauzmu 4., 5. ili 6. mjesto osvajaju 20 oklada bez rizika (Risk Free Bet) + 25 besplatnih vrtnji (Free Spins). Za sve koji će se pronaći između 7. i 10. mjesta očekuje 15 oklada bez rizika (RFB) + 15 besplatnih vrtnji (FS), a nagrada od 10 oklada bez rizika (RFB) i 10 besplatnih vrtnji (FS) odlazi igračima koji će biti između 11. i 15. mjesta.

Svi igrači će promociju moći iskoristiti putem online klađenja na FAVBET web stranici www.favbet.hr i putem FAVBET mobilne aplikacije, a mogu se kladiti u odjeljku sport i casino uz minimalan iznos od 10€ (75,34 HRK) na pojedinačne ili višestruke oklade. Određivanje mjesta igrača na tablici provodit će se automatski, svakih 10 minuta, za svakog sudionika koji se prijavio za promociju. Prikupljeni bodovi prikazivat će se u odjeljku rezultati, a više detalja možete pronaći na www.favbet.hr

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.