‘Vaš osmijeh. Naša strast.’

Osmijeh koji ste skrivali godinama u TIM DENT Miličić možete zamijeniti u samo 24 sata

Zahvaljujući suvremenoj metodi ugradnje implantata izgradite samopouzdanje koje vam je nedostajalo

Marko Milicic i Tamara Zaja Milicic_3.jpg
Foto: Bojan Zibar

Što prvo primijetite na nekoj osobi i po čemu tu osobu pamtite? Osmijeh, zar ne? Nije novost da osmijeh otvara sva vrata te da je upravo on mnogim ljudima njihov zaštitni znak. Lijep i prije svega zdrav osmijeh jedinstven je ukras svakog pojedinca, a ujedno i puno govori o samoj osobi. Iako toga često nismo ni svjesni – nepravilnosti, krivi zubi, neodgovarajuća boja, nedostatak zuba te ostale vrste dentalnih problema itekako utječu na vlastito samopouzdanje, a u konačnici i na naš život jer s manjkom samopouzdanja i stalnom potrebom da svoj osmijeh skrijemo, postajemo fokusirani upravo na tu jednu stvar zaboravljajući na opuštenost, veselje i društveni život. Čak i ako sami nemate takvu vrstu problema, zasigurno u svom društvu imate osobu koja većinu vremena svoj osmijeh prekriva rukom ili još gore – uopće se ne smije, propuštajući tako ono najbolje od života.

shimmer fallback

S druge strane, ljudi svjesni svog zaraznog osmijeha i energije koju on šalje prema drugima, puno su sigurniji u sebe, a to vodi i boljem, uspješnijem stilu života. Upravo zato nikada ne biste trebali podcijeniti moć osmijeha niti taj osmijeh prepustiti slučaju. Adekvatna njega uz vodstvo iskusnih stomatologa prvi su koraci na putu ka zanosnom osmijehu.

Dentalna medicina razvija se iznimno brzo pa tako u današnje vrijeme postoje rješenja za gotovo sve vrste stomatoloških problema, a jedan od češćih je loše stanje prirodnih zuba ili čak njihov nedostatak. Metoda All-on-4 upravo je rješenje za takve vrste problema, a specijalisti oralne kirurgije iz stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić u samo 24 sata mogu riješiti taj problem. Riječ je o tretmanu tijekom kojeg se ugrađuju 4 titanska implantata u gornju, donju ili obje potpuno bezube čeljusti, a sama procedura je brza i minimalno invazivna. Za sve one koji osjećaju nelagodu pri samoj pomisli na bilo kakve stomatološke zahvate, odlična vijest je da zahvat traje kratko te da već sljedeći dan nakon operacije pacijent dobiva fiksni privremeni most, odnosno novi osmijeh.

shimmer fallback

Kako zagrebačka stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić ide u korak s trendovima u stomatologiji, a sve u želji da svojim pacijentima ponudi optimalnu uslugu, tako su bili i među prvima u Hrvatskoj koji su uveli All-on-4 tretman te su stekli iskustvo ugradnje implantata u zahtjevnim slučajevima, a dr.med.dent. Marko Miličić, zahvaljujući svom dugogodišnjem radu može posvjedočiti koliku promjenu ugradnja novih zuba daje svakom njegovom pacijentu.

 „Zubni implantati danas su precizno fiksno i trajno rješenje za zamjenu izgubljenog zuba. Točnije, oni zamjenjuju korijen zuba, a u kombinaciji s nadogradnjama i zubnim krunicama nadomještaju kompletne zube. Temeljitim održavanjem oralne higijene i redovitim kontrolnim pregledima mogu trajati do kraja života. Nakon 4-6 mjeseci, kad implantati dobro srastu s kosti, izrađuje se definitivni most. Sve protetske radove izrađujemo u našem laboratoriju, opremljenom suvremenom tehnologijom koja nam omogućuje iznimnu kvalitetu rada. Imamo sve potrebno za novi osmijeh pod jednim krovom – ordinacije, RTG odjel i zubni laboratorij te na taj način možemo pružiti kompletnu uslugu u kratkom vremenu“, – napominje dr. Miličić.

Svjetski specijalisti iz područja oralne kirurgije složni su da imedijatna ugradnja zubnih implantata ima puno prednosti, a svakako je jedna od njih da se nova kost uz implantat stvara puno brže ako se taj implantat odmah optereti što je ujedno i pristup koji se njeguje u poliklinici TIM DENT Miličić.

Slogan ‘Vaš osmijeh. Naša strast.’ izvrsno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike klikom OVDJE, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822 937. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.