SAVRŠEN SPOJ

Novouređeni interijer Evergreen - sushi experience restorana spoj je japanske tradicije i suvremenog dizajna

Prirodni materijali poput: kamena, drva i zelenih zidova od pravog bilja uvelike pridonose cjelokupnom ambijentu, koji će vas u samo nekoliko trenutaka transformirati u zemlju izlazećeg sunca

Evergreen_1.jpg
Foto: Bojan Zibar

agreb, kao živopisni europski grad, često iznenađuje svoje stanovnike i turiste raznolikom gastronomskom ponudom. Sushi restoran Evergreen smješten u samom srcu grada jedan je od dragulja koji privlači ljubitelje japanske kuhinje, a nudi nevjerojatnu harmoniju okusa i elegancije, koje posjetitelje transformiraju ravno u Japan bez potrebe za dugim putovanjem. Poznat po svojoj posvećenosti svježim sastojcima i pažljivoj pripremi jela, sushi majstori vješto kombiniraju najbolje ribe, morske plodove i povrće kako bi stvorili jela koja su vizualno očaravajuća i senzacionalnog okusa.

Image
Foto: Bojan Zibar

No, osim po slasnim azijskim delicijama, cjelokupni gastro doživljaj upotpunjen je autentičnim i novouređenim japanskim interijerom. Ljubitelji japanske kulture i gastronomije imaju prilike zaroniti u potpuno novo iskustvo koje će od danas, na istoj adresi, nuditi ne samo izvanrednu hranu, već i estetski užitak impresivnog redizajna dobro znanog zagrebačkog restorana. Minimalistički uređen prostor stvara mirno okruženje koje poziva na opuštanje i uživanje u obrocima. Stolovi su prostrani, a svjetlo je prigušeno, što dodatno stvara intimnu atmosferu idealnu za večeru u dvoje ili druženje s prijateljima. Za novi izgled interijera, čiji je dizajn djelo Studija Ruan, korišteni su prirodni materijali poput: drva, kamena i zelenih zidova od pravog bilja, a visoki barski stolci zamijenjeni su niskim. Svijetle boje, minimalizam i tradicionalni japanski elementi čine novouređeni prostor pravim vizualnim zadovoljstvom i stvaraju autentičnu atmosferu zemlje izlazećeg sunca.

Image
Foto: Bojan Zibar

Dobro poznata zagrebačka adresa, Ilica 49, nudi i novitete u meniju uz dobro poznate rolice različitih okusa i tekstura, raznovrsnih tempura, juha i gyoza, koji će bez obzira na preferencije zadovoljiti sva nepca. Za sve ljubitelje japanske kuhinje i kulture ili one koji traže novo i jedinstveno gastro iskustvo, Evergreen - sushi experience je pravo odredište, a njihova kvaliteta hrane, elegantan ambijent i izvrsna usluga čine ga nezaobilaznim mjestom u gradu. Upravo zbog velike potražnje, preporuča se rezervacija stola na službenoj web stranici restorana ili putem broja 0992809099.