U zagrebačkom Z Centru

Novo kino u Zagrebu – 12.5. CineStar otvara u zapadnom dijelu grada

Multipleks najnovije generacije u Z Centru u Španskom je ujedno 5. CineStar u Zagrebu i 27. u regiji

CineStar_Foto_Ivan Ivanisevic.jpg
Foto: Ivan Ivanišević

CineStar Cinemas od otvaranja svog prvog multipleksa u Hrvatskoj (CineStara Zagreb Branimir 2003.) podiže standarde kad su u pitanju kina i kino doživljaj te su postala mjerilo kvalitete i profesionalnosti, a posjetiteljima je sam brend CineStar ujedno  i prva asocijacija na kino. Kroz najsuvremeniju tehnologiju, vanserijske interijere, vrhunsku uslugu te najbolji i najveći izbor filmova koji se gledaju  u tehnološki impresivnim dvoranama, CineStar kina s pravom nose epitet kina s pet zvjezdica. U Hrvatskoj su prisutni u 11 gradova na 15 lokacija, a od 12. svibnja na taj popis dolazi i novi CineStar u Z Centru u Zagrebu, prvi u zapadnom dijelu grada čiji ga stanovnici odavno priželjkuju.

CineStar će u Španskom nastaviti njegovati koncept „destination cinema“, tako će u novom kinu u Z Centru posjetiteljima ponuditi raznovrsne sadržaje od kojih su neki i ekskluzivni. Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna, Barco RGB laserske projektore, JBl zvučnike i Crown audio pojačala, interijer CineStara u Španskom obilovat će raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druga nagrađivana CineStar kina, dvojac Franić  & Šekoranja. U sklopu kina nalazit će se ukupno šest unikatnih kino dvorana uključujući i 3D dvorane. Bit će tu i impozantan WOW bar s caffe terasom i dvije rođendaonice, a ovo će kino ujedno biti i prvo u regiji koje ima multifunkcionalnu kino - gaming dvoranu.

U skladu s gaming trendovima u svijetu, u CineStaru su odlučili svim zaljubljenicima u video igre ponuditi mogućnost igranja i natjecanja na velikom platnu koje će i samim igračima i svima onima koji žele navijati dati potpuno novu dimenziju. Partner gaming dvorane je Telemach, koji će omogućiti igranje na najbržoj 10 giga optičkoj mreži.

Uz impresivne kino dvorane, CineStar Z Centar će biti i prvo kino u Zagrebu koje će imati Royal beds ležajeve za dvoje, izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitel. Obzirom da je udobnost na prvom mjestu, sva sjedala u kinu su izrađena od kože s pomičnim naslonom za leđa, a nude i više prostora od klasičnih kina. Oni željni intime izabrat će Love box sjedala koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedala također osim pomičnog naslona nude i stolić za odlaganje s bežičnim punjačem mobitela. Ta sjedala pružaju i dodatnu udobnost, ali i više prostora koji omogućava i dodatnu fizičku distancu za posjetitelje.

Image

Kao i u drugim CineStar kinima tako će i u CineStar Z Centru biti moguće organizirati rođendane za koje postoje dvije najmodernije rođendaonice.

Otvaranjem ovog kina, CineStar još jednom potvrđuje da je vodeći regionalni kino lanac te da svojim posjetiteljima nudi najmoderniji mogući doživljaj filma, a sama CineStar kina su više od kina, to su centri zabave za sve generacije, a isto tako su i atraktivne event lokacije za razne konferencije, promocije i razna poslovna događanja.

Sretni smo najaviti dovršenje i otvaranje našeg novog multipleksa u zapadnom dijelu Zagreba, vjerujemo da ćemo ovim projektom ponovo podići ljestvicu kino iskustva u Zagrebu. Posljednje godine su teške našoj branši, a tim je naš ponos još veći da smo tijekom pandemije uspjeli dovršiti naše investicije regionalno i otvoriti prekrasna kina u Beogradu, Sarajevu i evo konačno i u Zagrebu. Svima nam je potrebno malo lijepih vijesti i zabave, a ovo moderno kino će ponuditi puno lijepih trenutaka stanovnicima zapadnog dijela Zagreba koji nas zbilja često pitaju kad će se otvoriti. Eto konačno 12.5. otvaramo naša vrata, očekujemo naše susjede u velikom broju, a priređujemo im lijepu zabavu i vatromet” – izjavila je Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Blitz-CineStara.

Blitz - CineStar je već prije 19 godina definirao svoj smjer u skladu s vizijom te je  tada izgrađen prvi multipleks i danas najveći, kultni CineStar Zagreb, s 13 dvorana i 2.940 sjedala koji je prema izboru uglednog američkog magazina Film Journal International 2006. uvršten na listu 15 najboljih kina u Europi.

Image

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u Hrvatskoj i regiji, broji 27 multipleksa (uključujući nadolazeći u zagrebačkom Z Centru), sa 167 digitalnih dvorana i preko 25.000 sjedala, što čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji.

NAGRADE:

Širenjem kinoprikazivačkog lanca u zemlji i regiji, stalnim unaprjeđenjem svojih usluga i tehnologija, Blitz-CineStar postaje jedan od najprepoznatljivijih brendova te dobitnik 7 Superbrands nagrada, uključujući i Superbrands Exclusive, zatim Best Buy Awards, te Best Buy Award Millennials 2018. te mnoge druge.  Na svjetskom nivou brend je također prepoznat kao lider u industriji.

Podsjetimo, Blitz-CineStar 2018. osvojio je prestižnu nagrada za Najbolje novoizgrađeno kino u Europi (ICTA 2018.) koju je osvojilo njihovo najveće dalmatinsko kino, CineStar 4DX Mall of Split, a u lipnju 2019. godine Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim kinoprikazivačem u Europi u 2019. godini, jer predstavlja pravi primjer tvrtke koja iznova podiže ljestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast.

Više informacija na https://cinestarcinemas.hr/