Lakoća i energija

Najlakši Ultraboost ikad –doživite veću energiju i lakoću u svakom koraku uz nove adidas Ultraboost Light tenisice

adidas predstavlja revolucionarnu inovaciju materijala: Light BOOST, što rezultira 30% lakšim BOOST materijalom u usporedbi s prethodnim Ultraboost modelima

H23717-SS23_UBLIGHT_RIA_FULL_BODY_HERO_FEMALE_HQ6353_001-1102143.jpg

adidas predstavlja najnovijeg člana svoje najpoznatije franšize tenisica za trčanje - Ultraboost Light. Uz stalni cilj da svoju inovaciju podigne na veću razinu ne bi li dizajnirao savršenu tenisicu za sve trkače te dobio pozitivnu povratnu informaciju potrošača, novi Ultraboost Light u svojoj jezgri ima revolucionarni novi materijal – Light BOOST!

Image

Obilježavajući desetljeće od uvođenja BOOST tehnologije, novi i poboljšani Ultraboost Light sada koristi čak 30% lakši BOOST materijal od prijašnjih modela, što rezultira učinkovitijom tenisicom za trčanje dizajniranom tako da ponudi više energije, ultimativnu amortizaciju te udobnost i lakoću.

Simon Lockett, Footwear Product Marketing Category Director, za adidas je rekao: “Mi u adidasu znamo da je trčanje individualno. Svatko ima drugačiji cilj, a time i različite zahtjeve od svojih tenisica. Zato neprestano tražimo načine za poboljšanje naših proizvoda za adidas trkačku zajednicu. Sada, zahvaljujući našoj revolucionarnoj inovaciji materijala – Light BOOST – trkači zadržavaju postojeće prednosti trčanja u Ultraboostu, ali uz bonus lakše siluete.”

Dr. Matthew Klein, Chief Editor and Founder, Doctors of Running:"Trčanje s umornim ili teškim nogama može biti neudobno, a teške tenisice mogu imati veliku ulogu u osjećaju nelagode. Lakše tenisice učiniti će trčanje učinkovitijim, što znači da potencijalno mogu poboljšati izvedbu elitnih trkača te početnika i profesionalnih trkača."

Image

Podižući iskustva trkača na višu razinu, novi Ultraboost Light pruža:

- Redizajnirani LEP: Linearna energetska točka koja se nalazi na potplatu tenisica te je prerađena kako bi optimizirala korak i radila u skladu s novim Light BOOST materijalom.

- Gornjište PRIMEKNIT+: Izrađeno za vrhunsku prozračnost i udobnost, tenisica ima lagani gornji dio koji omogućuje prilagođeno pristajanje.

- Continental™ prirodna guma: Pruža optimalno prianjanje za samouvjereno trčanje u svim vremenskim uvjetima.

- 10% niži ugljični otisak: novi Ultraboost Light koristi niži ugljični otisak u usporedbi s prethodnim verzijama.

Novi Ultraboost Light dolaze u bijeloj boji, sa solarno crvenim i središnjim crnim detaljima.

Image

Ukoliko se spremate za stazu i potrebna vam je ultra lagana oprema za trčanje, nove adidas Ultra Boost light tenisice pronađite u Sport Vision trgovinama ili na web shopu!