Multifunkcionalni ženski satovi za sport i svakodnevno nošenje

Satovi su od davnina predstavljali neizostavni modni dodatak koji je postao sinonim za eleganciju i stil. Međutim, u posljednjih nekoliko godina, razvoj tehnologije i sve brži tempo života utjecali su na promjene u dizajnu i funkcionalnosti satova.

istock-1446890983.jpg
Foto: Istock

Danas, mnogi ljudi traže satove koji osim estetskih kvaliteta, nude i mnoge funkcionalnosti. Od sportskih satova koji prate vaš napredak do satova za svakodnevno nošenje koji vam omogućuju da budete u tijeku s obavijestima, postoji sat za svaku potrebu. Odaberite sat koji vam najviše odgovara i uživajte u njegovim funkcijama i stilu.

Ženski multifunkcionalni satovi za sport

Ženama koje se bave fizičkom aktivnosti, bilo da idu na jogu, pilates, trče, plivaju ili uživaju u nekoj drugoj vrsti aktivnosti, dobro će doći ženski satovi koji će pratiti njihov napredak i pružiti im potrebne informacije. Multifunkcionalni sportski satovi za žene osim prikazivanja točnog vremena, nude mnoge funkcije kao što su brojač kalorija, mjerač udaljenosti, prikaz broja otkucaja srca i ostale korisne funkcije. Čak možete i povezati svoj sat s mobitelom te iskoristiti mogućnost povezivanja s aplikacijama za praćenje aktivnosti na vašem telefonu. Pored toga, multifunkcionalni ženski satovi su obično izrađeni od izdržljivih materijala poput silikona ili gume, što ih čini otpornima na vodu i udarce, a neki nude i  GPS praćenje, što je posebno korisno za trkačice i žene koje uživaju u vožnji bicikla ili planinarenju. 

Ženski multifunkcionalni satovi za svakodnevno nošenje

Multifunkcionalni satovi za svakodnevno nošenje su također popularni među ženama. Oni imaju ugrađene funkcije koje uključuju prikaz datuma i vremena, budilice, mjerača koraka, kalendara, ali i mnogih drugih korisnih funkcija kao i oni namijenjeni sportskim aktivnostima. Pored toga, mnogi od njih su izrađeni od elegantnijih materijala poput kože ili čelika, što ih čini savršenim za nošenje uz bilo koju odjevnu kombinaciju. Baš kao i sportski, ovi multifunkcionalni satovi za žene nude i dodatne funkcije poput mogućnosti uparivanja s pametnim telefonom što znači da možete primati obavijesti o pozivima, porukama i društvenim mrežama na svom satu. Ovo je korisno kada se bavite drugim aktivnostima i ne možete stalno provjeravati telefon.

Za koju god namjenu odabrali svoj novi sat, odaberite onaj koji vam najviše odgovara i uživajte u njegovim funkcijama i stilu. Sigurni smo da će vam biti od velike pomoći.