Važno da je kvalitetna

Mora li ženska torbica biti iste boje kao i cipele?

Poznata izreka kaže "Koliko ljudi, toliko čudi". Mi bismo je malo izmijenili i rekli "Koliko dama, toliko i ukusa". Iako je usklađivanje torbice i cipela više prisutno tijekom službenih ili nekih svečanih događanja, ono nije "must trend" kojemu se moraju pokoravati pripadnice ljepšeg spola.

torbice.jpg

Usklađivanje torbice i cipela još uvijek je u modi, zar ne? Ovo nam se pitanje stalno vrti po glavi. I dok na ulicama gradom primjećujemo torbice i cipele u istoj boji, modne piste nam pokazuju drugačije. Čini se da je trend usklađivanja cipela i modnih dodataka, konkretno ženskih torbica, nešto manje aktualan, nego što je bio proteklih sezona. Obično se cipele bojom usklađuju s torbicama kada se spremate za neke važne poslovne ili svečane prigode.

Ne znači da će vas netko „krivo“ pogledati ako je vaš stil odijevanja drugačiji od onoga koji je u skladu s trendovima. Ipak se odijevate onako kako se vama najviše sviđa. Zanemarimo, stoga, ovo pitanje trebaju li se torbice i obuća podudarati bojom i radije se pozabavimo najpopularnijim modelima koje morate imati.

shimmer fallback

Razne vrste torbica dostupne u CCC online trgovini

Na CCC online trgovini čeka vas bogata ponuda ženskih torbica. Mnoge dame imaju nekoliko različitih modela koji će odgovarati brojnim prigodama; dobro je da se u ormaru nađu shopper torbice, zatim casual torbice za svakodnevno nošenje u grad, elegantne torbice za svečane prilike, za posao ili neku drugu situaciju. Svakako se isplati imati barem nekoliko različitih modela koje ćete samo mijenjati ovisno o prigodi i stilu. Tako vas u CCC online očekuju sljedeći modeli: male torbice su savršene za zabave i razna druženja kada je sve što vam je potrebno vaš pametni telefon, ruž za usne i ključevi. Ovi su modeli odličan odabir za žene koje sa sobom nose tek najvažnije sitnice. Tu su i velike torbe koje se nameću kao odlično rješenje za posao, fakultet pa čak i putovanje. U nju bez problema možete spremiti aktovku s dokumentima, mobitel, novčanik, laptop ili omiljenu knjigu. Ženske poštarske torbe savršene su za šetnju ili za posao. Ne morate ih nositi u ruci, nego ih lagano prebacite preko ramena. Vrlo su udobne za nošenje i prilično su funkcionalne, a usto možete birati između raznih dezena i boja.

Što kažete na klasične kožne torbe?

Ženske kožne torbice su jedinstvene, namijenjene damama koje cijene prirodne visokokvalitetne materijale i vrhunsku izdržljivost. Ono najvažnije, dostupne su u raznim dizajnima i bojama, tako da ćete ih lako uskladiti sa svim odjevnim kombinacijama.

Kožne torbice smatraju se najelegantnijima, najprikladnijima za gotovo većinu životnih situacija. Ovisno o konkretnom modelu ponekad su i najluksuznije. Odlična su investicija ženske torbice od prirodne kože; bez obzira na to što su malo skuplje, jako su izdržljive, čvrste i kvalitetne. Bez obzira na to što ćete je nositi nekoliko sezona, neće ostati nikakvi tragovi oštećenja, naravno, ako pazite. Prirodna koža je fleksibilna te jako otporna.

shimmer fallback

Jesu li torbe od tkanine vaš odabir?

Torba od raznih materijala poput tkanine dobro je rješenje za kupovinu. Prilično je prostrana, stoga vam u nju stane puno stvari. Valja napomenuti da su proizvodi od tkanine obično manje elegantni te nisu toliko izdržljivi kao što su oni kožni. No velika je prednost što ovakve torbice veoma lako možete uskladiti s casual odjevnim kombinacijama. Čak i ne morate paziti na usklađivanje boje i cipela, jer kao što smo na samom početku spomenuli – odijevate se prema vlastitim „pravilima“ i ukusu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.