Zabava za cijelu obitelj

MiniPolis, prvi dječji grad, s uzbuđenjem najavljuje Festival karijera

MiniPolis, prvi dječji grad, s uzbuđenjem najavljuje Festival karijera, seriju evenata koji će se održavati vikendima od 18. do 26. ožujka

DSC00185.jpg

MiniPolis, prvi dječji grad, s uzbuđenjem najavljuje Festival karijera, seriju evenata koji će se održavati vikendima od 18. do 26. ožujka. Djeca će tijekom Festivala karijera upoznati profesionalce iz različitih djelatnosti koji će im iz prve ruke pokazati kako izgledaju njihovi poslovi, a u njima će se moći i sama okušati.

Kada djeca odrastaju, njihova mašta nema granica. Upravo ta mašta je jedno od najvećih bogatstava i prednosti djeteta, nešto što mi odrasli, zaboravimo s odrastanjem - maštati. Sigurno ste kod svakog djeteta primijetili, kako svaki dan istražuje i mijenja želje, što želi biti kad odraste? Jedan dan je to vatrogasac, drugi liječnik. Bez obzira koje zanimanje im je u određenom trenutku zanimljivo, oni stvarno vjeruju da će to i ostvariti.

Kad djeca maštaju o svojoj budućnosti i što žele biti kad odrastu, važno je da im se pruži prilika da istražuju i otkriju svoju strast. Na taj način, djeca će imati veće šanse da postanu sretni i uspješni u onome što rade.

Image

I baš to je cilj Festivala karijera, približiti svim mališanima različita zanimanja, priliku da njihova mašta postane stvarnost. Sigurni smo da će se i roditelji razveseliti i prisjetiti se svih svojih dječjih snova.

Festival karijera će se ove godine održavati vikendima od 18. do 26. ožujka u MiniPolisu, prvom dječjem gradu, mjestu gdje mali postaju veliki.

Serija edukativnih radionica i evenata djecu će ohrabriti da otkriju svoje afinitete i potaknuti ih da razviju vještine za karijeru iz snova, a na istraživačkom putu će im pomagati profesionalci iz vodećih hrvatskih tvrtki koji će kroz interaktivnu komunikaciju predstavljati svoja zanimanja.

Image

Kako izgleda jedan dan u vatrogasnoj postaji, a kako u doktorskoj ordinaciji? Kako poštar stigne razdijeliti sve paketiće, što je sve pilotima potrebno za let i mnoge druge tajne ostalih zanimanja, vaši će mališani moći saznati na Festivalu karijera.

Na Festivalu karijera će sudjelovati predstavnici tvrtki MiniPolis partneri i ustanove – ZET, Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba, Konzum, Philips, Tisak, Franck, Croatia Airliness, Aviva, Podravka, Kraš, Erste plavi i ostali.

Image

U nedjelju 26. ožujka obilježavamo zatvaranje Festivala karijera svečanim nastupom Zagrebačkih mažoretkinja, Juniorski sastav i najbolje zagrebačke ambasadorice će sa spektakularnim nastupom zaključiti naš set evenata.

O prošlogodišnjem Festivalu karijera su svi pričali, a uz mališane, oduševljenje nisu skrivali ni odrasli, jer za ostvarivanje snova nije nikad kasno.

Na Festival karijera možete doći s bilo kojom od ulaznica za MiniPolis, uključujući dvosatne ulaznice ili trosatne Family Pack ulaznice, a rezervacije nisu potrebne. Vidimo se na Festivalu karijera, eventu za cijelu obitelj.