MiniPolis Halloween Festival: Straaašno dobra zabava u dječjem gradu od 26. – 31. listopada

U MiniPolisu se organizira super zabavni Halloween Festival s mnoštvom tematskih radionica i uzbudljivih događanja, a moguće je organizirati i vlastiti Halloween Party ili rođendan.

mini1.jpg

Priprema se omiljena zabava za sve malene posjetitelje dječjeg grada – Halloween Festival. MiniPolis na nekoliko dana postaje SpookyPolis - od 26. – 31. listopada najmlađe očekuju tematske radionice svaki dan, nagradne Halloween potrage vikendom, Strašni Štulaši & Fire Show, Spooky STEM eksperimenti u HEP Kući energije, a uz svaku kupljenu Family Pack ulaznicu mališani će dobit bundevu za rezbarenje, koju poslije nose doma. Straaašno dobro, zar ne?!

Image

Stiže još super vijesti -  tijekom trajanja festivala možete za klince i klinceze organizirati Halloween Party koji se može pretvoriti i u najluđu rođendansku proslavu.  Party u Spooky Disco klubu, uz karaoke  i svjetleće glow rekvizite beskrajno će zabaviti mališane, a straaašno dobar Halloween menu će ih oduševiti.  Svakako rezervirajte rođendan ili party na vrijeme, jer se termini brzo popunjavaju.

Image

Za sve roditelje koji su u stisci s vremenom, kao i one čiji raspored se naglo promijenio – organiziran je poludnevni i dnevni kamp. Djeca će biti u dječjem gradu na cjelodnevnom boravku s programom, uključenim obrocima i stručnom animacijom, a roditelji bezbrižni u svojim aktivnostima.

Sve detalje o Halloween programu možete pogledati na web stranici minipolis.hr, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube ili LinkedIn.