NAJTOPLIJI BLAGDANI

Medvjedići dobrog srca na zagrebačkim ulicama

Advent koji će vas vratiti u djetinjstvo

MET_2.jpg
Foto: Bojan Zibar

Čak i najveći putoholičari među nama vole ponijeti neku sitnicu koja će ih podsjećati na dom prilikom putovanja. Kada smo bili maleni to je definitivno bila najdraža plišana igračka. Kralj, odnosno simbol svih plišanaca definitivno je plišani medvjedić.

Moderna vizura Met Boutique Hotela u Praškoj 4,  u samom srcu Zagreba  činila se savršenom kulisom za kontrastne tople žarko crvene predimenzionirane plišane medvjediće koji su tu da prikažu toplinu koju nosimo sa sobom u srcu dodatno naglašenu tijekom blagdana.

Blagdani su vrijeme kad nam je toplina najpotrebnija, a medvjedići su tu da vas podsjete da je dom uvijek s vama, gdje god otišli, objasnila je art direktorica i autorica koncepta, umjetnica i poduzetnica Rebeka Ljiljak čiji je brand neuf, zajedno s Jelenom Lukač Kirš, zaslužan za cjelokupnu realizaciju ovog projekta.

Met Boutique Hotel sam je po sebi već atrakcija ove godine. Ovaj hotel nije samo destinacija za putnike iz cijelog svijeta, već simbol poslovne ambicije, te međunarodne suradnje. Stoga će se u sklopu hotela održati Advent koji je otvoren za sve prolaznike koji žele ponovno osjetiti toplinu Božića.  Stoga neka advent u Met Boutique Hotelu bude još jedno nezaobilazno mjesto na vašoj listi ove godine, jer će vas ovaj Advent vratiti u djetinjstvo, a I gdje možete uživati u bogatoj gastro ponudi.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar