Marvelovi junaci dominirali na premijeri filma Black Panther: Wakanda zauvijek u CineStaru Arena IMAX

Marvelovim junacima nije odoljela svestrana glumica i glazbenica Tara Thaller, glazbenik Ivan Hilje, glazbenik i voditelj Saša Lozar, Sandi Pego, Mijo Matić i Dalibor Petko

Geek clubr 1 .jpg

Sinoć je u IMAX dvorani CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera jednog od najiščekivanijih filmskih događaja godine - Black Panther: Wakanda zauvijek u distribuciji Blitza. Svečanu premijeru nije propustila glumica i glazbenica Tara Thaller, glazbenik Ivan Hilje, glazbenik i voditelj Saša Lozar, Sandi Pego, Mijo Matić, Dalibor Petko te mnogi drugi zaljubljenici u nastavak filma Black Panther iz 2018. godine koji je oduševio kritičare i publiku diljem svijeta. Zvijezde večeri su bili Marvelove junakinje i junaci iz Geek Clubr-a koji su u Zagrebu već dobro poznati po svojim Superhero zabavama na kojima redovito izmamljuju osmijehe na lica djece ali i odraslih. Posjetitelje su dočekali i prigodni pokloni iz filma te pokloni globalnog partnera filma MAC.

shimmer fallback

U filmu Black Panther: Wakanda zauvijek vraćamo se u bogati i nevjerojatni svijet Wakande dok cijela nacija tuguje zbog smrti svojeg kralja. Također ćemo prvi put ugledati i intrigantno novo kraljevstvo Talokan, zapanjujuću dubokomorsku civilizaciju koja se razvila iz jedne zajednice drevnih Maja.

shimmer fallback

Redatelj Ryan Coogler izjavio je da ta dva kraljevstva imaju puno toga zajedničkog: oba se skrivaju od svijeta i imaju moćne resurse koje želi ostatak planeta.

Shuri je teško nositi se i prihvatiti novo poglavlje u koje kreće Wakanda: „Ramonda je shvatila da je prošlo godinu dana od smrti T'Challe, a da Shuri još uvijek to nije nimalo preboljela – ne kreće se uopće prema ozdravljenju, prema budućnosti. Zbog toga se odluče povući iz grada i maknuti se daleko od tehnologije, odmoriti se tamo gdje nema nikakvih ometanja i izvesti ritual koji je zapravo obred tugovanja. Upravo u tom trenutku iznikne Namor.  Tada kreće borba Wakanđana kako bi zaštitili svoju naciju od sila koje interveniraju nakon smrti kralja T'Challe.

shimmer fallback

Zanimljivost je i da je globalna ikona Rihanna nakon dugo godina za film snimilanaslovnu pjesmu Lift Me Up koju su zajedno napisali Tems, oskarovac Ludwig Göransson, Rihanna i Ryan Coogler kao posvetu izvanrednom životu i nasljeđu Chadwicka Bosemana.

Film Black Panther: Wakanda zauvijek, u režiji Ryana Cooglera i u distribuciji Blitza u kinima možete pogledati već danas. Ulaznice za film su u prodaji na blagajnama kina ili online.

Preporuka za gledanje ovog filmskog spektakla svakako su premium CineStar formati IMAX®, 4DX i 3D kao i eXtreme dvorane te raskošne Gold Class dvorane u Zagrebu.

Kupi ulaznicu na: https://cinestarcinemas.hr/

Foto: Bojan Zibar

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.