Dodir prirode

Kvaliteta sastojaka i bogatstvo aroma Podravka čaja

Podravka čajevi dobra su navika koja dolazi iz prirode u puno boja, okusa i mirisa

Podravka čaj
Foto: Promo
Play logo

Potrošačima daju kvalitetu i bogatstvo sastojaka te unose dodir prirode u njihove živote. Svaka vrećica čaja slavi pravu, neoskvrnutu prirodu te kada je otvorite uživat ćete u okusima i mirisima najfinijih biljnih i voćnih sastojaka koji ostaju netaknuti sve do trenutka pripreme. Podravka čajevi su rezultat osluškivanja potreba pravih ljubitelja čajeva te potrošačima donose prirodnost i dobar osjećaj.

Play logo

Široki asortiman potrošačima omogućava uživanje u njihovom omiljenom okusu čaja, u svakom trenutku. Voćni čajevi imaju karakterističan okus i miris voća, jer pažljivo odabrano i obrađeno odabrano voće čini osnovu naših voćnih čajeva, a dodatkom začinskog bilja i začina stvaramo prekrasne, skladne arome.

shimmer fallback

Biljni čajevi odlikuju se 100% prirodnim biljnim sirovinama, ugodnog mirisa, okusa i boje koji blagotvorno djeluju na našu dobrobit. Podrijetlo pravih čajeva nudi vam mnogo verzija čistih čajeva, a mnogi dodani okusi dodatno pojačavaju izbor i nude snagu i poboljšano raspoloženje tijekom dana. Dopustite im da vas osvježe, ojačaju i razmaze.

shimmer fallback

Tako Podravka čajevi omogućuju svakodnevnost korištenja koja ne ovisi o godišnjem dobu. Važno je da uz Podravka čajeve svi mogu stvoriti svoj svakodnevni ritual s kojim čine dobro za sebe te omogućuju trenutke uživanja koje dijelimo s najbližima, trenutke opuštanja, veselja, topline.

Play logo

Pozitivan utjecaj na organizam kroz samo jednu šalicu čaja moguć je zahvaljujući novitetima u asortimanu Podravka čajeva. Dolaze u četiri nova okusa, sastavljeni od isključivo prirodnih sastojaka, bez umjetnih aroma i drugih dodataka.

shimmer fallback

Podravka čaj Aktivnost će vas podići, aktivirati, stimulirati. On je izvor dodatne energije zahvaljujući kombinaciji tulsija i ginsenga. Zamijenite stres bezbrižnošću, a napetost mirom.

shimmer fallback

Uskladite se s prirodom zahvaljujući blagotvornom djelovanju kurkume i đumbira te mirisnim tonovima cimeta i rooibosa i uživajte u Podravka čaju Harmonija.

Play logo
shimmer fallback

Priroda nas brani i čuva, posebno u zimskim periodima. A Podravka čaj Otpornost ima ono najbolje od prirode što štiti i kad ste najizloženiji vanjskim utjecajima. Tajna leži u ehinacei, kadulji, limunu i bazgi.

shimmer fallback

Blaga, smirujuća mješavina valerijane, matičnjaka i pasiflore nježno obara s nogu. Uz Podravka čaj San redovne brige i problemi ostaju dio dana, a noć čine mirnom, s kvalitetnim snom i odmorom.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.