LJEPOTA KOŽE

Koju kremu protiv bora preporučuju i stručnjaci?

U navali kozmetičkih proizvoda i brendova, teško je izabrati kozmetiku, koja zaista odgovara vašem tipu kože, stvarno djeluje, i još, istovremeno, ne sadrži opasne i štetne sastojke.

20230424091631-10f31424-la.jpg
Foto: Promo

Certificirana prirodna kozmetika Lux-Factor je ponosna na svoju izrazito učinkovitu kremu protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron sa 100 % prirodnom hijaluronskom kiselinom, koja prodire ispod epiderme i kožu u dubljim slojevima hidrira od unutra prema vani. Krema, koja daje rezultate već nakon 2 tjedna upotrebe, vidno smanjuje izražajne i popuni duboke bore, potiče prirodno obnavljanje epiderme i kožu štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

Hijaluron europskog porijekla

Generički hijaluron iz kineskog uvoza nije uvijek klinički isproban, niti testiran, tako da ne može garantirati optimalne rezultate. Na sreću se 4D Hyaluron krema protiv bora, od drugih proizvoda razlikuje po tome, što sadrži isključivo 100% prirodni hijaluron europskog porijekla, koji je jedinstvene kvalitete. To je vrijedan aktivni sastojak koji daje nevjerojatne rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože.

Image
Foto: Promo

Zdrava koža je znak njegovanosti

 Hijaluron europskog porijekla bez štetnih nus-pojava na dugi rok, garantira izgled mladolike i glatke kože, a i poboljšava i njenu strukturu. Hijaluronska kiselina je ključni sastojak zdrave kože, nedostatak nje rezultira suhoćom, neelastičnošću, osjećajem zatezanja te pojavom bora i izražajnih linija. Taj odlični sastojak može na sebe vezati velike količine vode i samim tim se pobrine za zdravu i čvrstu kožu. Sa starenjem količina dragocjene hijaluronske kiseline opada, što znači, da naša koža gubi sposobnost zadržavanja vode, javljaju se bore i gubi se zdravi odsjaj.

Nevjerojatni rezultati prije i nakon 2 tjedna upotrebe kreme protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron.

Odabir prave kreme

Kad žena dođe u određene godine, ni zdrav način života nije dovoljan za mladenački izgled. Posebno je koža na lisu ispostavljena faktorima, koji utječu na prebrzo starenje kože. 4D Hyaluron krema može se koristiti i kao podloga za šminku jer se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Svojom visokom kvalitetnim sastojcima potiče obnavljanje epiderme i već nakon nekoliko tjedana redovite upotrebe donese vidno mladenačkiji izgled.

Image
Foto: Promo

I stručnjaci je preporučuju

Nina Šurbek, magistrica farmacije: "Hijaluronska kiselina značajno doprinose tome da je koža bez obzira na dob hidratizirana, tonirana i da se automatski sama regenerira iznutra. Najvažniji je izvor tih tvari. Stoga, prije upotrebe provjerite koji su glavni sastojci kreme, je li krema klinički i dermatološki ispitana, te ima li odgovarajuće certifikate.
Anti-Wrinkle formula protiv bora u Lux-Factor kremi pruža intenzivan prijenos tvari u kožu, čak i u one dublje slojeve. Zato su duboke, izražene bore znatno smanjene. Patentirana formula također potiče opsežni prirodni proces regeneracije epiderme i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.
Prirodna, patentirana Anti-Wrinkle formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i tako učinkovito poboljšava izgled bora. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo zaglađuju. I sama, za njegu lica koristim Lux-Factor 4D HYALURON i toplo je preporučujem svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten!''

30-dnevna garancija

Kremu 4D Hyaluron možete naručiti bez riskiranja. Jer je brend Lux-Factor toliko uvjeren u učinkovitost svoje kreme, i svim svojim novim strankama nudi čak 30-dnevnu garanciju. Ako bi se slučajno dogodilo, da s proizvodom ili rezultatima ne bi bili zadovoljni, možete ga potpuno jednostavno i bez dodatnih pojašnjenja vratiti u roku od 30 dana od zaprimanja paketa, Lux Factor će vam vratiti cjelokupni iznos kupovine.

Image
Foto: Promo

Da li bi i vi željeli isprobati trenutno najučinkovitiju kremu protiv bora na našem tržištu, koja, usput, NIJE testirana na životinjama?

Upravo sada je možete dobiti po promocijskog cijeni s čak 50 posto popusta, naručiti možete na www.luxfactor.com ili preko telefonskog broja: 01 330 9365!

PAŽNJA!

Pripremili smo samo za čitateljice ovog članka, još poseban popust, dodatnih 15 % popusta na kompletan iznos kupnje. Na internet stranici www.luxfactor.com ili preko telefona: 01 330 9365 recite, da imate kod za dodatni popust: ZENAHR15 i ­­­­­­­­­­­njegujte svoju kožu po najugodnijoj cijeni.

Požurite se, kod vrijedi samo još do 15. 2. 2024

Image
Foto: Promo