SLAVLJE LJEPOTE

Izbor za Kraljicu Zagreba uskoro će se održati u KD Vatroslav Lisinski

Izbor za Kraljicu Zagreba 2024. godine održat će se u KD Vatroslav Lisinski, a novu Kraljicu Zagreba okrunit će Vita Sever – aktualna Kraljica Zagreba i Kraljica Hrvatske

Kraljica Zagreba 2024 -11.jpeg
Foto: CroStars

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 13. svibnja, bit će ispunjena ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već najstariji i svima dobro poznati izbor ljepote „Kraljica Zagreba“, na kojemu će aktualna kraljica Zagreba i kraljica Hrvatske, Vita Sever, okruniti novo izabranu kraljicu Zagreba. Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2024., čiji će se izbor održati u utorak 26. studenog u hotelu Lone u Rovinju – višegodišnjem šampionu turizma.

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost. Naime, najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, čije se vino „Iločki traminac“ konzumiralo na krunidbi kralja Charlesa III., upravo za ovaj izbor proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati i u delicijama Kanaan te degustirati aperitive „Incanto“.  

Stručno vodstvo modne agencije Cro Stars osmislilo je umjetničku koreografiju za izbor. Program će voditisvima dobro poznati voditelji  Maja Ciglenečki i Mario Sedmak. Između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade  Vlado Kalember i grupa Feminnem. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbenom programu.

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, cipelama Austrijskog brenda Högl te kupaćim kostimima modne kuće Pletix. Za frizure Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, cipelama austrijskog brenda Högl te kupaćim kostimima modne kuće Pletix. Za frizure pobrinut će se beauty salon Lenarys, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuo se brend novozelandske organske kozmetike Lemon & Beaker.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Lemon & Beaker, Iločki podrumi, Zlatarna Dodić, Poliklinika Medikol, Semark, Poliklinika Rotim,Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks.

Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.

Rezervirajte 13.05. u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti.  Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju sjedala na: info@kraljica-hrvatske.hr.

Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars
Image
Foto: CroStars