Izbor za Kraljicu Zagreba - predivne kandidatkinje okupirale metropolu

Izbor za Kraljicu Zagreba 2023. godine održat će se u KD Vatroslav Lisinski, a novu Kraljicu Zagreba okrunit će Irena Jakičić – aktualna Kraljica Hrvatske

Irena Jakičić i kandidatkinje_4.jpg

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u četvrtak, 11. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati najstariji izbor „Kraljica Zagreba“, na kojemu će aktualna kraljica Zagreba i kraljica Hrvatske, Irena Jakičić, okruniti novo izabranu kraljicu Zagreba. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2023., 12. prosinca u hotelu Lone u Rovinju – višegodišnjem šampionu turizma, kao i predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta. Kraljica Hrvatske najstariji i najprestižniji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, čije će se vino „Iločki traminac“ konzumirati na krunidbi kralja Charlesa III., proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati i u delicijama Kanaan te degustirati aperitive „Incanto“.

shimmer fallback

Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuli su se brendovi novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker i engleska kozmetika Clinisoothe.

shimmer fallback

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, u svečanim i zavodljivim haljinama, odjeći i cipelama Austrijskog brenda Högl, kupaćim kostimima modne kuće Pletix uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Ana Rajner iz frizerskog salona Lenarys, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Stručno vodstvo Cro Stars-a osmislilo je umjetničku koreografiju za izbor. Program će voditi domaća voditeljica, Doris Pinčić i svima dobro poznati voditelj, Mario Sedmak. Između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade svima dobro poznat Boris Novković, Meri Andraković s plesnom skupinom i Ana Bertić, dok će sve nazočne zabaviti plesna skupina Megablast. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

shimmer fallback

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, engleska kozmetika Clinisoothe, Zlatarna Dodić, Poliklinika Medikol, Semark, Poliklinika Rotim, Sherri Hill, Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks.

Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.

shimmer fallback

Rezervirajte datum 11.05., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti.  Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju sjedala na: info@kraljica-hrvatske.hr.

shimmer fallback

Foto: Goran Jakuš

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.