SVJETSKE ZVIJEZDE

HAUSER i Novak Đoković priredili show na beogradskoj pozornici

HAUSEROVA solo turneja u punom je jeku, a nakon velikih europskih gradova i rasprodanih koncerata, konačno su na red došle beogradska i zagrebačka publika

Novak Đoković, HAUSER i Jelena Đoković.jpg
Foto: Ivan Miladinović

Za HAUSEROV koncert u Beogradu tražila se ulaznica više, a njegovom spektakularnom showu, u Štark Areni, prisustvovali su Novak Đoković sa suprugom Jelenom, Sergej Ćetković, Katarina Radivojević i mnogi drugi. HAUSEROVA solo turneja u punom je jeku, a nakon velikih europskih gradova i rasprodanih koncerata, konačno su na red došle beogradska i zagrebačka publika. Sinoćnjim koncertom rasplesao je Beograd i sve posjetitelje proveo kroz cijeli spektar emocija, a renomirani violončelist HAUSER, večeras dolazi i pred zagrebačku publiku.

„Pred domaćom publikom se uvijek osjećam najuzbuđenije. Kada se svima mogu obratiti na svom jeziku, pozdraviti sve posjetitelje i zahvaliti im se, to je ipak nešto posebno, atmosfera je jednostavno drugačija.“ - rekao je HAUSER.

Image
Foto: Ivan Miladinović

Sinoć je, u sklopu svoje turneje „Rebel with a Cello“, nastupio u beogradskoj Štark Areni te svima priredio pravi spektakl. Večeras će jedinstveni show, za koji su ulaznice u potpunosti rasprodane, biti i u Areni Zagreb.

U muzičkim bravurama poznatog violončelista uživat će svi oni koji su uspjeli doći do ulaznice, a HAUSER obećava audio-vizualni spektakl svjetskih razmjera.
Svojim violončelom publiku će povesti na raznoliko glazbeno putovanje: od klasične i filmske glazbe do rocka i latino ritmova, a energičan nastup po kojem je HAUSER poznat sigurno neće zaobići ni zagrebačku Arenu.

Image
Foto: Ivan Miladinović
Image
Foto: Ivan Miladinović
Image
Foto: Ivan Miladinović
Image
Foto: Ivan Miladinović