Naturally beauty-full

Otkrij svoju prirodnu i autentičnu ljepotu uz Foreo Farm To Face Sheet maske

Pravo je vrijeme za uživanje u opuštajućim beauty i wellness ritualima i stvaranje spa doživljaja u vlastitom domu, a kućni trenutci posvećeni njezi i tretmanima za dušu i tijelo su apsolutni trend u svijetu ljepote

foreo.jpg

Slijedeći veliki uspjeh Farm To Face kolekcije UFO maski, švedski beauty tech brend FOREO, koji je oduvijek pažljivo osluškivao potrebe svojih korisnika diljem svijeta, upravo je predstavio nove Farm To Face Sheet maske s dvostrukom namjenom.

Uživajte u prirodno nahranjenoj koži zahvaljujući laganim formulama od kojih su kreirane ove čudesne maske. Svih 5 maski je ispunjeno prirodnim sastojcima, a mogu se koristiti za samostalan 20-minutni tretman opuštanja ili u kombinaciji s UFO 2 uređajem koji će svojom naprednom tehnologijom omogućiti bolju apsorpciju sastojaka te glatku, mekanu i sjajnu kožu u samo 2 minute.

Image
Foto: Promo

Saznajmo po čemu su ove inovativne FOREO sheet maske tako posebne:

  • PRVE SHEET MASKE NA SVIJETU S DVOSTRUKOM NAMJENOM

Unikatno dizajnirane kako bi se mogle koristiti na dva različita načina, svaka sheet maska iz Farm To Face kolekcije se može nanijeti samostalno kako biste se opustili uz 20-minutni tretman. Ako poželite dodatni nalet energije i intenzivni tretman lica, uparite ih s UFO 2 uređajem i osigurajte si nezaboravne spa trenutke te sveobuhvatnu beauty rutinu u samo 2 minute!

  • NAJBOLJI PRIRODNI SASTOJCI IZ CIJELOG SVIJETA

Kreirane od sastojaka vrhunske hvalitete, pomno odabranih diljem svijeta, ove prirodne sheet maske bazirane na biljnim sastojcima na vašu će kožu djelovati kao hranjivi smoothie ispunjen vitaminima i nutrijentima - i osigurati vam svježu, zdravu i prekrasnu kožu.

Image
Foto: Promo
  • EKOLOŠKA I BIORAZGRADIVA TKANINA

Sve Farm To Face sheet maske su napravljene od prirodne celuloze dobivene iz pulpe drva eukaliptusa, jako su lagane i potpuno biorazgradive, održive po pitanju korištenja energije i prirodnih izvora te 10 puta otpornije na bakterije u usporedbi s pamukom – i savršeno se prilagođavanju svim oblicima lica.  

  • ČISTE I SIGURNE FORMULE

Dermatološki testirane i prikladne svim tipovima kože, formule ovih maski sadrže manje od 1% sintetičkih mirisa. Također su kreirane bez sls-a, parabena, formaldehida, ftalata, mineralnih ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana ugljena, hidrokinona, triklosana i triklokarbana.

Image
Foto: Promo

Za svaki tip kože i njihove specifične potrebe, FOREO je osmislio 5 različitih prirodnih formula:

  • Bulgarian Rose masku ispunjenu ružinom vodicom i uljem jajobe za nježnu hidrataciju.
  • Manuka Honey masku s novozelanskim manuka medom za dubinsko obnavljanje kože.  
  • Coconul Oil masku s kokosovim uljem i kokosovom vodicom iz Indonezije koja će nahraniti vašu kožu.
  • Acai Berry masku s acai bobicama iz Brazila te zaglađujućim i anti-age svojstvima.
  • Green Tea masku sa zelenim čajem iz Japana - punim antioksidansa, te ekstraktom Ulmus Davidiane za pročišćavanje kože i zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja.

Uz ove svježe sastojke koji će biti pravi prijatelji vaše kože, sve što trebate napraviti je opustiti se i uživati u pravom wellness ritualu!

Image
Foto: Promo