Film ili party za Novu godinu? I jedno i drugo na jedinstvenom dočeku u Kaptol Boutique Cinema

Najluđa noć u godini u jednom od najljepših hrvatskih kina u samom centru Zagreba uz kokice i piće neograničeno, čak tri pretpremijere, večeru i party

Cinestar_5.jpg

Kraj godine karakterističan je po brojnim događanjima, a ove godine je posebno intenzivan zbog Svjetskog prvenstva u nogometu! Ipak, prvenstvo završava 19. prosinca i mnogi će tek tada postaviti pitanje  - kamo za Novu? Neki će se odlučiti za doček u krugu obitelji, drugi za doček uz filmove, treći za izlazak…Doista treba proslaviti sa stilom ovu dinamičnu godinu koja je svima donijela na neki način olakšanje i slobodu kretanja, ali izbora je mnogo, no jedno jedino mjesto u Hrvatskojnudi novogodišnju zabavu uz sjajne filmove u toplom dizajn ambijentu, večeru i party – to je Kaptol Boutique Cinema.

shimmer fallback

Filmski doček u jednom od najljepših hrvatskih kina u samom centru Zagreba, osigurava sada već tradicionalnu novogodišnju noć. U želji da zainteresiranima ponude nešto novo, ove godine uvedena je velika novost koja uključuje neograničeno piće u baru kao i grickalice za dvoranu. Dakle ove godine novogodišnji paket uključuje: piće dobrodošlice, pet filmova na program koji je podijeljen u dva dijela – prvi dio počinje i završava prije ponoći te drugi dio koji počinje nakon ponoći od čega čak tri pretpremijere, bogatu večeru, neograničeno konzumiranje kokica i pića za dvoranu, neograničeno piće u baru, pjenušac u ponoć, garderobu i glazbeni program od 19:00 do 01:15 sati te mogućnost 3 h besplatnog parkinga u Centru Kaptol.

shimmer fallback

Odličan filmski program obogaćen velikim hitovima zadovoljit će raznolike ukuse, a na njemu se mogu pronaći: blockbuster Jamesa Camerona u 3D formatu koji je od prvog dana prikazivanja zaradio famozne kritike ''Avatar: Put vode'', hit komedija ''Vjenčanje za umrijeti'' u kojoj je glavna uloga pripala Jennifer Lopez uz koji ćete se sigurno opustiti i nasmijati, izvrstan horor ''Duhovi prošlosti'' zaonekojima je strah zabavan, a posebno se ističu čak tri pretpremijere: akcijska komedija Guy Ritchieja ''Operacija fortune: Prevara stoljeća'', fantastičan autobiografski film o životu Stevena Spielberga ''Fabelmanovi'' i zanimljiva drama ''Kit'' s briljantnim Brendanom Fraserom u glavnoj ulozi – na koju je redatelj filma čekao godinama.

Za dodatno zagrijavanje atmosfere pobrinut će se zagrebački DJ Stanko Bondža koji će rasplesati sve prisutne uz najveće hitove posljednja tri desetljeća. Budući da su prethodni dočeci nadmašili sva očekivanja, filmski ulazak u novu, 2023.godinu u Kaptolu  bio je očekivan.

shimmer fallback

Posjetiteljima preostaje da "odjenu" osmijeh i prepuste se dobrom osjećaju, a za sve ostalo pobrinut će se kino. Broj ulaznica za ''Filmski doček'' je ograničen, a cijena dočeka je 595 kn do 25.12. i 695 kn nakon 26.12. pa sve do 30.12. kad završava prodaja. Kupiti ih možete na blagajni kina, putem iCineStar aplikacije te online na: http://bitly.ws/xTAt

Foto: Promo

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.