Extravagant Gala: Rijeka je uživala u Boudoir blagdanskoj bajci!

Bila je ovo najbolja uvertira u najljepše doba godine. 

Boudoir 21.jpg

Modna manifestacija Extravagant Gala, nakon dvije godine pauze, vratila se na velika vrata!

Najnovija božićna kolekcija Boudoira u riječki je Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja – Guvernerovu palaču donijela pravu blagdansku bajku.

shimmer fallback

Iza Boudoira stoje sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, uspješni dizajnerski dvojac čije su blagdanske kolekcije upravo jedne od najiščekivanijih.  Potvrdile su to i ovom fantastičnom samostalnom revijom.

shimmer fallback

“Naša nova kolekcija je svečana, prigodna za blagdane pred nama. Na reviji smo pokazali dio pret-a-porter kolekcije i na haljine smo doslovno napisale da su upravo za posebne prilike.

Uvijek volimo doći u Rijeku, jer smo odavde. Sretne smo što smo dobile priliku samostalno ovdje predstaviti božićnu kolekciju. Hvala Rijeci i svim damama koje nas redovito prate i podržavaju!”

shimmer fallback

Extravagant Gala i ove je godine izazvala veliko zanimanje javnosti, a priliku da zavire u modnu bajku iskoristili su brojni zaljubljenici u modu: Juraj Zigman, Damir Kedžo, Tina Vukov, Danijela Gračan, dr. Vivian Jurković, Edita Stilin, Sanja Zambelli, Sonja Šišić, Barbara Udovičić, Ester Gallo, Ivanka Mazurkijević, Hana Kalac, Slađana Ostić, Mia Konjuh, Filipa Sorko, Marjeta Kessler, Dino Bubičić i drugi.

shimmer fallback

Manifestacija se od samih početaka odvija pod generalnim pokroviteljstvom Dr. Vivian Estetics, a podržali su je i partneri – Primorsko goranska županija, Grad Rijeka, Ztc, Tomić & Co., Nikas, Jadran Galenski laboratorij, Moemax, g3 spirits, Studio Grad, Big box, Ghetaldus Rijeka, Prahir, CCC.

U modnu priču odlično su se uklopile cipele CCC i Prahir nakit, frizure potpisuje 4look, dok je za šminku bio zadužen IBeauty tim.

shimmer fallback

Extravagant Gala, u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom hrvatskog primorja, od samih početaka ima i humanitarnu notu. Ove je godine sav prihod od ulaznica bio namijenjen Udruzi za sindrom down Rijeka 21 te sa zadovoljstvom možemo reći – prikupljeno je više od 16 000,00 kn.

Bila je ovo najbolja uvertira u najljepše doba godine

Extravagant Gala ide dalje i dogodine - uz puno dobre mode i humanitarni karakter.

shimmer fallback

Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir Ferina

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.