Escapade: Nova Fashion&Friends reklamna kampanja nudi bijeg u nepoznato

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Escapade (4).png

U središtu kampanje pod nazivom Escapade su ključni komadi iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. vodećih svjetskih modnih brendova, koji se ističu poput fatamorgane među bogatim nijansama maslinaste, oker, zlatne i žute boje pustinje.

Zvijezde reklamne kampanje Suzana Horvat i Dalibor Urošević pozirale su u vječnom denimu, jaknama u smeđim i bež tonovima, majicama čija je glavna odlika udobnost ali i komadima odvažnih uzoraka, u kojima možete istraživati pejzaže jutrima, plaže popodne, koktele i večere na zalasku sunca, i u kojima ćete plesati kada padne noć. 

Image

Ništa manje važni su i asesoari, uključujući torbice u jarkim nijansama i platnene kape, koji na savršen način kompletiraju predstavljene look-ove.

Inspirirana regenerativnom moći sunca i pustinje, kampanja Escapade poziva na pustolovinu i hrabrost da se otisnete u nepoznato.

Image

Ako postoji nešto što će vas dovesti u raspoloženje za avanturu, osim rezervacije putovanja, to je planiranje vaših outfita ovog proljeća.

Istražite novu kolekciju u multibrend koncept trgovinama Fashion&Friends i odvažite se ispričati autentičnu, osobnu vizualnu priču kroz komade koji naglašavaju vaše vrijednosti, karakter i snagu.

Modeli: Suzana Horvat za Premium Models Paris i Dalibor Urošević za Demons Model Management

Kreativna i art direkcija, fotografija, styling: Jelena Milovanović i Jelena Mitić, Vis À Vis creative

Videograf: Ivica Nikolić

MUA: Milica Ilić za studio Ene Jović

Image