'ELVIS': Najveća i najemotivnija priča o spektakularnoj karijeri i nevjerojatnom talentu dolazi u CineStar kina

Obožavan poput božanstva, najveći influencer 20. stoljeća konačno na filmskom platnu u režiji slavnog Baza Luhrmanna

Elvis_1.JPG

Svijet bogatih i slavnih oduvijek je bio ispunjen intrigama, pogotovo kada je riječ o legendarnim zvijezdama koje su svojim talentom osvojile cijeli svijet i stekle planetarnu popularnost. Jedan od najvećih je Elvis Presley, koji se svojim glazbenim postignućima upisao u povijest te dan danas živi kroz svoju najveću ostavštinu, glazbu.

No, baš poput svake planetarno popularne zvijezde, legendarni Elvis borio se protiv posljedica slave i brojnih poroka u svom naizgled ''savršenom'' životu. Plavooki dječak siromašnog podrijetla, koji je samo želio svojoj obitelji kupiti Cadillac i svirati glazbu svog djetinjstva, nije niti sanjao da će zauvijek promijeniti glazbeni svijet te se upisati u povijest kao zvijezda koja je pokrenula rock'n'roll revoluciju u cijelome svijetu. Njegovi su se nastupi čekali danima, a fanovi su doslovno padali u nesvijest kada bi ga vidjeli. Slovio je kao seks simbol tadašnjeg doba, svjesno i odlučno srušio je seksualne tabue pedesetih godina, no njegovo je srce zauvijek osvojila Priscilla, s kojom je uplovio u bračnu luku i dobio kćerkicu. Tijekom bogate glazbene i filmske karijere nije izmaknuo pritisku i kontroli svog menadžera, Toma Parkera, kojeg brojni okrivljuju za probleme sa sedativima, amfetaminima i lijekovima protiv bolova.

shimmer fallback

'Elvis' u distribuciji Blitza dolazi u CineStar kina pretpremijerno od srijede 22. lipnja u sklopu usluga CineFan nacionalno, koja uključuje poklon piće partnera u svim CineStar kinima - prodaja na linku http://bitly.ws/s5Co i ekskluzivno u sklopu Très chic projekcije u Kaptol Boutique Cinema, uz ulaznicu je uključen i goodie bag, prodaja na linku https://bit.ly/3Ns2ZOe

Ulaznice za projekcije su već sada u prodaji online na CineStar web stranici, aplikaciji ili na blagajnama kina.

Novi film vizionarskog i za nagradu Oscar® nominiranog redatelja Baza Luhrmanna i studija Warner Bros. Pictures, u kojoj glavne uloge nose Austin Butler i oskarovac Tom Hanks dobio je izvrsne kritike i 12-minutne ovacije publike na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. Riječ je o modernom filmu i modernom pogledu na najvećeg glazbenog velikana, a tome u prilog tome ide i fenomenalan soundtrack na kojem su se našle pjesme Eminema, Tame Impala, Doja Cat, Jacka Whitea, Chrisa Isaka, Cee Lo Greena, Diplo, Denzel Curry, Maneskin, Kacey Musgraves itd. Radi se o hitovima poput pjesme ‘Vegas’ (Doja Cat) koja je već zavladala eterom i društvenim mrežama i najbolji je uvod za spektakl koji vas očekuje na velikim platnima CineStarovih kino dvorana.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.