Electrolux donirao aparate Centrima za rehabilitaciju Zagreb i Pustodol

Centri za rehabilitaciju Zagreb i Pustodol pružaju djeci, mladeži i odraslim osobama s tjelesnim, intelektualnim ili osjetilnim oštećenjima usluge smještaja, boravka i psihosocijalnu rehabilitaciju

Zena.rtl.hr-1200x800px.jpg

Upravo njima tvrtka Electrolux je donirala prijeko potrebne aparate u vrijednosti od preko 100.000 kuna te im na taj način pomogla u ostvarivanju zahtjevne misije; promicanja neovisnosti i autonomije korisnika usluge i njihovo uključivanje u širu lokalnu zajednicu, uz poštivanje ljudskih, građanskih i socijalnih prava.

Korisnicima usluga Centara za rehabilitaciju Zagreb donirani su kvalitetni, intuitivni Electrolux aparati koji će im omogućiti lakši i jednostavniji život te im pomoći da se lakše suočavaju sa izazovima rehabilitacije i svakodnevnog života.

Centru Pustodol donirani su prijeko potrebni pročiščivaći zraka koji će im omogućiti ugodniji boravak u zajednički prostorijama tijekom raznih aktivnosti. Također, opremljena je i soba za medicinske sestre koje se svakodnevnu brinu za svoje štićenike.

Centru za rehabilitaciju Zagreb donirano je 10 perilica rublja, 5 sušilica rublja, 5 hladnjaka sa zamrzivačem, 10 usisivača, 5 perilica posuđa, 3 klima uređaja, 5 pročišćivača zraka i 5 štednjaka za ukupno 22 stana njhovih štićenika Centru za rehabilitaciju Pustodol donirano je 5 pročišćivača zraka, hladnjak, kuhalo za vodu i mikrovalna pećnica.

Andrea Kovačić, Direktorica marketinga za Adriatic tvrtke Electrolux, ovim povodom je istaknula kako vjeruje da će navedene donacije barem dijelom doprinijeti ostvarivanju misije Centara za rehabilitaciju Zagreb i Pustodol.

Također, nada se da će zbog sjajne kvalitete, promišljenog dizajna i izvedbenih mogućnosti aparata svaki korisnik Centra steći prijeko potrebnu sigurnost u vlastite sposobnosti potrebne za kvalitetan i samostalan život.