ŠIROKI ASORTIMAN

Dukat Lagano jutro predstavlja nove i na tržištu jedinstvene mliječne proizvode bez laktoze

Dukatovi potrošači netolerantni ili osjetljivi na laktozu sada mogu, bez osjećaja nelagode, uživati i u jedinstvenim mliječnim pudinzima, voćnom jogurtu i vrhnju za kuhanje bez laktoze

Dukat Lagano jutro.jpg
Foto: Promo

Kao predvodnik novih trendova i inovacija u domaćoj mliječnoj industriji, Dukat je još 2008. godine izgradio kategoriju mliječnih proizvoda bez laktoze predstavivši Dukat Lagano jutro - prvu liniju mliječnih proizvoda bez laktoze na domaćem tržištu.

Od tada je Dukat Lagano jutro vodeća robna marka ovog tipa mliječnih proizvoda u Hrvatskoj, sinonim je kvalitete i bezbrižnog uživanja u mliječnim proizvodima i prvi izbor potrošača netolerantnih ili osjetljivih na laktozu.

Proizvodi Dukat Lagano jutro bogati su kalcijem, bjelančevinama i vitaminima. S obzirom da ne sadrže laktozu (mliječni šećer), u njima mogu bez nelagode uživati svi ljubitelji mliječnih proizvoda netolerantni na laktozu. Jednako tako i osobe koje zbog osjetljivosti na laktozu izbjegavaju mlijeko, čime u organizam ne unose prijeko potreban kalcij i hranjive tvari prirodno prisutne u mlijeku, zahvaljujući proizvodima Dukat Lagano jutro mogu bezbrižno uživati u mliječnim proizvodima.

Odgovarajući na želje potrošača sa specifičnim prehrambenim potrebama Dukat predstavlja nove i inovativne proizvode u ovoj kategoriji, i danas jedinstvene u domaćoj mliječnoj industriji: ukusne mliječne pudinge Dukat Lagano jutro vanilija i čokolada, Dukat Lagano jutro voćni jogurt okusa jagode i Dukat Lagano jutro vrhnje za kuhanje bez laktoze.

Široki asortiman Dukat Lagano jutro proizvoda tako sada čine Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto m.m. od jedne i pola litre, Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 i 0 posto m.m. u pakiranju od jedne litre, Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko u bočici od pola litre i Dukat Lagano jutro jogurt natur od 330 grama. Asortiman sada nadopunjuju i četiri najnovija proizvoda: Dukat Lagano jutro pudinzi od vanilije i čokolade od 500 grama, Dukat Lagano jutro jogurt s okusom jagode od 330 grama i Dukat Lagano jutro vrhnje za kuhanje od 500 grama.

Cijeli asortiman Dukat Lagano jutro mliječnih proizvoda dostupan je u trgovinama diljem zemlje i na dukatshop.hr.