Domaću kvalitetu s potpisom vole sve generacije - DeLight

Brend vođen, prije svega dobrom mišlju kako bi kaputi i odijela trebali biti dostupni svakoj dobi i građi, uživa oduševljenje mnogih žena, a kaputi i odijela nove kolekcije ponovo osvajaju svojim bezvremenskim krojevima i savršenom izradom.

Vanna x DeLight 04.jpg
Foto: Matea Smolčić Senčar

Jesen već neko vrijeme živi u svojoj punini, a ono što ona svake godine donese su uvijek savršeni komadi odjeće bez kojih je ista – nezamisliva. Kaput je definitivno jedan od odjevnih predmeta, koji bi u ormaru trebala imati svaka žena. Osim što grije, njegova pojava često plijeni pažnju, djeluje sofisticirano i svakom stylingu daje dodatnu vrijednost. Za dobrim kaputom će se mnogi okrenuti, a pogotovo ako je njegova izrada vrhunska i ako je napravljen od kvalitetnih tkanina. To se jednostavno vidi, a upravo takvi kaputi popularnog domaćeg brenda DeLight, već godinama osvajaju srca mnogih zadovoljnih klijentica.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Brend koji je svoju popularnost stekao upravo na vrhunskim prirodnim tkaninama poput kašmira, vune i devine dlake, preciznoj i kvalitetnoj izradi  te krojevima koji pristaju svakoj građi tijela, za ovu je zimu pripremio divne novitete kojima je teško odoljeti. U novoj kolekciji, koja je kao i svake jeseni i zime – kruna kolekcije, prikazano je svo znanje, ekspertiza i dugogodišnje iskustvo.

Andrej je ime najprepoznatljivijeg DeLight kaputa. Riječ je o kaputu na vezanje bez kopčanja, koji već sezonama ‘grije’ žene koje žele izgledati atraktivno, a pritom se žele zaštiti od hladnoće. Upravo je spoj funkcionalnosti i lijepog izgleda, ‘tajni sastojak’ koji ga čini toliko popularnim.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Ove sezone u kolekciji se nalaze i 3 nova modela. Bertilla je jedan od njih, a posebnim ga čine dvostruko kopčanje, naglašena kragna i elegantna dužina do koljena. Dostupan je plavoj, beige, crnoj i boji lavande. Kaput Linda novitet je koji će svojim jednorednim kopčanjem i remenom u struku osvojiti sve modrene klasičarke jer mu je baza modificirana inačica balonera, ali u najfinijim zimskim tkaninama. Prekrasna smaragdno zelena, uvijek dobrodošla beige nijansa te nepogrešiva tamno plava i siva s kariranim uzorkom, čine ga savršenim modnim odabirom za ove hladnije dane. Treći novitet je kaput Angela koji svojim profinjenim izgledom pristaje svakoj figuri te siluetu tijela čini iznimno damskom. Dostupan je u veličinama od 38 do 48, krase ga klasične i uvijek IN – crna i beige.

Brend vođen prije svega dobrom mišlju kako bi kaputi i odijela trebali biti dostupni svakoj dobi i građi, uživa oduševljenje snažnih i samosvjesnih žena i to je definitivno jedna od najboljih karakteristika koja ga ističe na tržištu. Kao i inače, kaputi su izrađeni od luksuznih prirodnih tkanina, pri čemu postotak kašmira u svakom kaputu iznosi najmanje 20%, a svaki je kaput postavljen najfinijom viskoznom podstavom. Što se tiče sastava, bitno je istaknuti one najzastupljenije, a to su 70% vuna, 20% kašmir i 10% devina dlaka. Neki su napravljeni od  50% vune i 50% kašmira, dok postoje i oni čiji je sastav 100% kašmir.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

„Kod stvaranja kolekcija uvijek se vodim time da izrada bude dovedena do savršenstva. Tkanine moraju biti isključivo prirodnog porijekla i da uz estetsku, bude ispunjena i primarna funkcija odjeće, da štiti od vanjskih vremenskih utjecaja. Nema smisla stvarati odjeću koja nema ispunjena ta tri najbitnija faktora“– ističe vlasnik brenda, Ivan Friščić.

U ulozi zaštitnog lica zimske kolekcije, odlično se snašla glazbena diva – Ivana Vrdoljak Vanna, koja je upravo jedna od obožavateljica DeLight krojeva te kojoj odijela zaista stoje kao salivena. Još jedna od prednosti brenda jest ta da je uz ponudu gotovih odijela moguće naručiti svoje odijelo po mjeri u svim konfekcijskim veličinama, a isto se odnosi i na kapute.

Sva odijela izrađena su od prirodnih tkanina poput hladne vune, vune i svile te čiste vune. U kolekciji se nalaze i atraktivna odijela od eko kože, koja su apsolutni hit i sofisticiranosti daju jedno potpuno novu dimenziju. Delight crni smoking krade pažnju gdje god se nalazi, a pozitivne reakcije i oduševljenje koje izaziva, stekao je kod žena diljem regije i ponovno je dostupan u novoj kolekciji. Prekrasno ga nose neke od najpoznatijih i najistaknutijih pripadnica hrvatskog društvenog života.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Lokacija kampanje je bio stari građanski stan nastao na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće, koji je odabran kako bi se dodatno naglasilo ono što je bitno, a to je da se odjeća iz DeLight kreativne radionice radi kako se i nekada radila – predano, kvalitetno i po pravilima struke. Zašto? Kako bi trajala  generacijama.

Fotografije i postprodukciju fotografija kampanje potpisuje Matea Smolčić Senčar, dok je za kreativno vodstvo i styling bio zadužen Davide Rossetti. Make-up je rad poznate vizažistice Sanje Agić.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Hrvatska moda i domaći brendovi svakodnevno rastu, a Delight je jedan od onih koji osvaja svojom sofisticiranom jednostavnošću, bezvremenskim krojevima i iznimnom kvalitetom na koju smo bili naviknuti u nekim minulim vremenima, a sada je ponovno u njoj moguće svakodnevno uživati.

Svi artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLight trgovini u Vlaškoj 6.

Web stranica: www.delight.hr, Instagram @delight_luxury, Facebook page: https://www.facebook.com/DeLightLuxury