Domaći brend DeLight ponovno diktira modne trendove novom kolekcijom u kojoj će se uživati ovo proljeće

Odijela i haljine u vibrantnim bojama, omiljeni su klasici u ormaru svake zaljubljenice u vječne komade koji nikada ne izlaze iz mode

DeLight 3.jpg
Foto: Matea Smolčić Senčar

Dolazak proljeća označio je i početak nove modne sezone koja gradske ulice boja u najljepše boje. U moru vječnih klasika bez kojih ne možemo zamisliti niti jednu posebnu prigodu, kao ni poslovne sastanke, posebno se ističe dobro poznati domaći brend DeLight. Srca pripadnica ljepšeg spola osvojio je odavno i to upravo zbog kvalitete i  samog osjećaja koji pruža prilikom nošenja. Pomno odabrani materijali, pretvoreni u statement komade, san su svake modne entuzijastice, a DeLight iz sezone u sezonu oduševljava svojom ponudom.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Kako bi na svakom koraku izgledale dotjerano i elegantno, dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight - Ivan Friščić, predstavio je novu proljetnu kolekciju, bogatu komadima uz koje će se svaka žena osjećati moćno. Kampanja za novu kolekciju snimljena je u bajkovitoj Opatiji, točnije u Amadria park hotelu Royal, koji je poslužio kao idealna kulisa najljepšeg modnog proljeća. Budući da su stoljećima u ovaj predivan kvarnerski grad bježali najbogatiji pripadnici aristokratskih obitelji, zbog svojih ljepota i kutaka, činio se kao odlična lokacija za oživjeti novu modnu priču.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Atraktivna kolekcija sačinjena je od odijela u bojama sezone – trava zelenoj, fuksiji, žutoj, crvenoj i pastelno ružičastoj, koje itekako mame poglede, neovisno o tome hoće li poslužiti kao saveznici u poslovnim kombinacijama ili specijalnim prigodama uz klasične salonke ili sandale. Kvaliteta izrade vidi se u svakom komadu, točnije u ručnom bodu koji je neizostavni dokaz kvalitete i izrade na svakom odijelu. Napravljena od finih materijala kao što su svila, pamuk, elastin, hladna vuna i viskoza, razmazila su brojne klijentice koje ih nose s posebnom pažnjom, već godinama.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Tu su i neizostavne kraljice ženstvenosti – haljine, napravljene od viskoze, koje dolaze u atraktivnim šarenim midi i dugim izdanjima, ali i u popularnom polka dot uzorku. Lepršavost, savršeno naglašen struk, divni materijali, uzorci i boje, svakako će plijeniti pažnju.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Zaštitno lice nove kampanje je poznata zagrebačka stomatologinja Marijana Bićanić, koja se savršeno snašla u svojoj ulozi, dok je za make-up bila zadužena Sanja Agić, a za frizuru Danijela Pušeljić iz frizerskog salona Kosa i Partneri. Fotografije potpisuje Matea Smolčić Senčar, a za video je zaslužan Marko Horvat.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

„Uloga zaštitnog lica proljetne DeLight kampanje za mene je prije svega bila velika avantura u nepoznato. Ivan me vidio u ovoj ulozi na neki svoj način, i kada se spojilo njegovo iskustvo, oko za detalje i moja ljubav prema DeLight odjevnim komadima koje već nekoliko godina rado nosim, nastao je divan projekt na zadovoljstvo cijelog tima“ - izjavila je Marijana Bićanić

''Kada prijateljstvo i posao budu prožeti u jednoj kampanji, tada rezultat bude savršen. Izuzetno sam ponosan na ovu kolekciju u kojoj smo proželi iskustvo, znanje i tradiciju“– dodaje Ivan Friščić.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Adresa Vlaška 6 u Zagrebu, mjesto je na kojem ne postoje predrasude, samo idealna rješenja za sve one koji u svojim ormarima žele imati komade nosive u svim prilikama, uvijek izgledajući neodoljivo elegantno.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar