Dom ili ured bez alergena, bakterija i virusa moguć je uz Blueair pročišćivače zraka

Za čist i ugodan zrak zatvorenih prostora pobrinut će se jedinstveni Blueair pročišćivači sa švedskim potpisom

Blueair Blue.jpg

Posljednjih godina važnost očuvanja, ali i prijeko potrebnog oporavka okoliša u kojem živimo, jedna su od glavnih točaka globalne politike. Sve više postajemo svjesni koliko zagađenje utječe na kvalitetu našeg svakodnevnog života. Međutim, možda je za početak potrebno krenuti od vlastitog doma. Neugodna je činjenica kako je zrak u zatvorenim prostorima i do pet puta zagađeniji od onog vanjskog. Na udaru su posebice djeca koja 90% vremena provode u zatvorenom prostoru i podložnija su zagađenjima jer se njihova pluća, mozak i imunološki sustav još uvijek razvijaju. 

Upravo zato našim najmlađima treba osigurati čisto i sigurno okruženje za rast i razvoj. Imajući ovo u vidu, Blueair, vodeći svjetski proizvođač rješenja za pročišćavanje zraka za kućnu i profesionalnu upotrebu, donosi tri proizvoda koji će poboljšati kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Blueair osnovan je Švedskoj 1996. godine, a zbog svoje nagrađivane i patentirane HEPASilent™ tehnologije i neupitne predanosti izvrsnosti, prisutan je u 60 zemalja diljem svijeta te je ponosan član Unilever grupe od 2016 godine. 

Image

Blueair pročišćivači zraka jedini pružaju cjelodnevnu zaštitu od virusa i bakterija. Na raznim nezavisnim testiranjima postižu najbolje rezultate te ih slobodno možemo zvati najučinkovitijim pročišćivačima zraka na tržištu. Blueair pročišćivači ujedno posjeduju certifikat za uklanjanje SARS- CoV-2 iz zraka.

Blueair pročišćivači zraka sofisticiranog su dizajna te se lako stapaju s interijerom. Jednostavna upotreba, izuzetni performans i pametan dizajn odlike su Blueair Blue pročišćivača zraka. Samo jedan dodir na tipku automatski prilagođava uređaj te pruža više čistog zraka uz manje buke i potrošnje energije. Jedinstvena HEPASilent™ filtracijska tehnologija učinkovito uklanja 99,97% čestica poput alergena, prašine, peludi, životinjske peruti i plijesni te tiho stvara čisto unutarnje okruženje. Opskrbljen je i zamjenjivim raznobojnim predfilterima koji produžuju radni vijek primarnog filtera, kao i karbonskom mrežom u filteru koja smanjuje mirise i dim. 

HealthProtect™ pročišćivači zraka sadrže HEPASilent Ultra™ tehnologiju filtracije koja kombinacijom elektrostatičke i mehaničke filtracije uništava kombinira elektrostatičku (ionizacija) i mehaničku filtraciju te uništava 99,97% bakterija i virusa, uklanja prašinu, pelud, perut životinja, plijesan, mikroplastiku, hlapljive organske spojeve, dim i mirise. Čak i kad je u stanju mirovanja, GermShield™ tehnologija aktivno nadgleda zrak u prostoriji i automatski se aktivira kada primijeti pogodne uvjete za rast klica. Za razliku od ostalih pročišćivača zraka koji potiskuju čist zrak samo u mali dio prostorije, SpiralAir™ brzo cirkulira 100% čistog zraka u svaki dio prostorije.

Image

Svi oni kojima se čini da unatoč svakodnevnom usisavanju, prašina nikako ne nestaje, saveznika će pronaći u DustMagnet™ pročišćivaču zraka, čija tehnologija privlači čestice prašine u zraku poput magneta, zahvaljujući kombinaciji jedinstvenog protoka zraka i predfiltera s električnim nabojem, tiho hvata 99% prašine u zraku prije nego što se spusti na podove i ostale površine. Uz prikladnu gornju površinu koja služi i kao pomoćni stolić, ovaj pročišćivač zraka je dizajniran da se uklopi u bilo čiji prostor. 

Spoj vrhunske i jedinstvene tehnologije te uvijek moderne skandinavske estetike u vaš dom donosi proizvode dizajnirane po mjeri 21. stoljeća.

Blueair pročišćivače zraka možete pronaći u trgovini na adresi Vlaška 125 u Zagrebu, kao i putem webshopa.