ŽIVJETI ZDRAVO

Dječja utrka 'Zdrav kao lav' zaklade Nora Šitum održat će se ove subote u parku Maksimir

Sav prihod od startnih paketa biti će doniran djeci oboljeloj od malignih bolesti pa bih vas zamolila da tekst objavite na vašem portalu

Zdrav kao lav 1.jpg
Foto: Promo

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav kao lav“. Bez obzira bodrite li svoje mališane dok samostalno trče, gurate kolica ili nosite dijete u naručju, cilj ove rekreativne utrke je samo jedan – sudjelovati i podržati djecu oboljelu od malignih bolesti kojima se donira sav prihod od startnih paketa.

Cilj utrke i druženja u prirodi je poticati zdrave životne navikne u svrhu očuvanja zdravlja već od malih nogu jer su loša prehrana i nedostatak tjelesne aktivnosti uzroci brojnih bolesti pa i malignih. Zakladu će u ovoj misiji podržati i Hrvatski zavod za javno zdravstvo koji će u okviru Nacionalnog programa Živjeti zdravo dijeliti edukativne materijale te provoditi aktivnosti i igre za djecu i obitelj.

Dječji paketi za sudjelovanje uključuju majicu, koju je posebno za ovu prigodu oslikao naš poznati grafiter i umjetnik Slaven Lunar Kosanović, sok i poklon sponzora. Cijena startnog paketa je 10 eura, a svako dijete nakon utrke dobiva medalju!

Preuzimanje startnih paketa je od 17 sati ispred Male pozornice Parka Maksimir, dok utrka počinje u 18 sati. Osim same utrke, očekuje vas bogat i zanimljiv program poput sportskog poligona, likovnih radionica te predstave „Magični trenuci“ mađioničara Jape stoga je ova subota idealan dan za dolazak u Maksimir gdje će sve mališane, ali i odrasle čekati igra i veselje!

Dođite, sudjelujte i podržite ovu plemenitu akciju za one kojima je to najpotrebnije te provedite nezaboravan dan s obitelji u prirodi!

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo