
Chiara Ožaković iz 'Hell's Kitchena' podijelila je s nama svoja top 3 jela

Pašteta od kozica
300 g kozice
3-4 češnja češnjaka
vezica peršina
prstohvat soli i papra
Kozice popržiti na maslinovom ulju i dodati češnjak i peršin. Začiniti sa soli i paprom. Kada je gotovo prebaciti u blender, dodati malo majoneze i ketchup, sve zajedno blendati i pašteta je gotova.
French rack
250 g mesa
150 g krumpira
Za umak:
2 srednja luka
1 mrkva
2 češnja češnjaka
malo mesa
50 g maslaca
Začinjeni janjeći french rack zatvoriti na tavi i staviti ga peći na 180-200 stupnjava na nekih 20-ak minuta. Cijele kuhane krumpire začiniti maslacem, dalmatinskim začinom, soli i paprom te zapeći
Za umak popržiti luk, mrkvu i kada je gotovo dodati češnjak i meso. Kad je meso zapečeno podliti vinom. Dodati salsu i vodu i pustiti da kuha. Kada je meso skuhano, izblendati, procijediti i reducirati. Začiniti i dodati maslac.
Fritule
3 jogurta
brašno
vanilin šećer
jedna jabuka2 praška za pecivo
izribani limun
rakija
jaje
2 cijela žumanjka


Boss obrva je stigao: Kallos je lansirao BROW BOSS HYBRID – revoluciju u oblikovanju obrva

Nevidljivi SPF stickovi: Nova generacija zaštite od sunca bez bijelog traga
