Budućnost kuhanja je Philips Airfryer: Pripremajte brze i zdrave obroke s maksimalno okusa i minimalno masnoće

Prženje zrakom idealno je za sve koji ne stignu svaki dan provoditi mnogo vremena u kuhinji, a žele se hraniti zdravo

Philips Airfyer.jpeg

Budućnost kuhanja je Airfryer tvrtke Philips s jedinstvenom tehnologijom Rapid Air koja omogućuje prženje i pripremu hrane kod kuće uz čak 90% manje masnoće. Philips Airfryer omogućava zdravije prženje zrakom, bez mirisa prženog ulja i uz jednostavno čišćenje. Vaša omiljena jela mogu biti zdrava i ne morate se odreći prženog, a da pritom uštedite vrijeme. Budućnost kuhanja je u zraku i postat će dio svakodnevice svake moderne obitelji.

Kuhajte ukusno i zdravo

Konstantno vodimo borbe između omiljenih prženih jela i unosa zdravih namirnica s minimalno masnoće dok paralelno vodimo trku s vremenom. Suvremeni život svake moderne obitelji nije nimalo jednostavan, a hraniti se zdravo postavlja se kao sve veći izazov. Želimo maksimalno iskoristiti zdrave namirnice, kuhati svaki dan, ali i ne unositi masnoće a da se pritom ne odričemo omiljenih okusa. Iskombinirati sve to skupa čini se gotovo nemogućim. Philips Airfryer s jedinstvenom tehnologijom Rapid Air omogućuje pripremu zdravih obroka u vrlo kratkom roku, a da pritom namirnice zadrže sva svoja nutritivna i hranjiva svojstva. Hrskavi prženi krumpirići i piletina mogu biti itekako zdravi i neodoljivo ukusni. Hrana se u Airfryeru priprema pomoću vrućeg zraka koji je na kraju i zaslužan za hrskavu teksturu i maksimum okusa na koje smo navikli. Obožavat će ga vaši klinci, jer ćete im moći ponuditi hranu koja je zdrava, ukusna, a brzo gotova što je idealno za sve zaposlene roditelje.

Philips Airfryer

Philips je prvi na svijetu lansirao Airfryer 2010. godine i ima patent na tehnologiju Rapid Air, a XXL premium je jedini model koji ima i tehnologiju za uklanjanje masnoće. Jedinstvena tehnologija Rapid Air tvrtke Philips omogućava prženje pomoću zraka kako bi hrana bila hrskava izvana, a meka iznutra. Sve to uz do 90 % manje masnoće*. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji brzog i preciznog cirkuliranja vrućeg zraka, optimalnoj ravnoteži temperature i elementu roštilja, omogućava prženje i pečenje raznovrsne hrane. Budući da se za prženje koristi isključivo zrak, postupak je mnogo sigurniji i za razliku od standardne friteze, dom vam neće smrdjeti po ulju. Zahvaljujući dijelovima koji se mogu prati u perilici za suđe, Airfryer se lako čisti!

* U usporedbi sa svježim krumpirićima pripremljenima u konvencionalnoj fritezi tvrtke Philips

Philips Airfryer Premium XXL obožavat će velike obitelji koje vole vikendima zajedno pripremati obroke jer je čak 1.5x brži od obične pećnice i može pripremiti do 6 porcija. Philips Airfryer dolazi u različitim veličinama od kompaktne do XXL kako bi se zadovoljile potrebe svake kuhinje i obitelji. Airfryer omogućuje prženje i razne vrste pečenja. Idealan je za pripremu hrskavih krumpirića, prženih rebrica i drugih komada mesa, odrezaka, povrća, a može poslužiti i kao roštilj. Njegova svestranost se očituje i u pripremi kolača i slastica pa tako bez problema možete pripremati deserte kao što su crème brûlée, ukusne pite od jabuka, čak i kolačiće. Philips Airfryer ima digitalni zaslon s pet zadanih programa za pripremu. Digitalno sučelje lako se primjenjuje zahvaljujući zadanim programima za pripremu smrznutih krumpirića, mesa, ribe, cijelih pilića i pilećih bataka koji se pokreću jednim dodirom. Regulatorom QuickControl postavlja se temperatura i vrijeme pripremanja. Sve je prilagođeno vama i vašoj boljoj organizaciji vremena, kako bi i nakon pripreme jela imali što manje posla. Philips Airfryer lako se čisti budući da su košara za hranu i nastavci 100 % perivi u perilici posuđa te ne uzrokuje neugodne mirise u domu dok pržite hranu. Nikad nije kasno da donesete zdravu odluku za sebe i svoju obitelj, stoga krenite već danas. Promjene nikada nisu bile ukusnije i zdravije. Sve o uređaju koji će promijeniti vaš pogled na kuhanje pročitajte ovdje.