Božićne kuglice s dehidriranim voćem i začinima L'Erotic kao najorginalniji poklon ovih blagdana

Domaći brend svoju postojeću ponudu obogatio je atraktivnim asortimanom koji će zasigurno obradovati nadolazeće blagdane svim ginoljupcima

Lerotic_4.jpeg
Foto: Ivana Dobrovoljec

Službeno je započeo najljepši mjesec u godini, što znači da su gradske ulice, trgovi i parkovi zablistali u svom najboljem izdanju, ukrašeni milijunom šarenih lampica i ukrasa koji stvaraju toplinu oko srca. Samim time, trgovci su uredili izloge svojih trgovina kako bi dodatno privukli zainteresirane kupce, ali i u svoj asortiman dodali prave božićne poslastice. Među brojnim brendovima, posebno se ističe prodavaonica L'Erotic House Of Gin And Spices, poznata po bogatoj ponudi hrvatskih ginova i unikatnim homemade začinima za isti. Ono što ih čini drugačijima je činjenica da proizvode sami svoje dehidrirano voće i maksimalno se trude surađivati s domaćim uzgajivačima voća.

Image

Prostorije u kojima ljubazno osoblje dočekuje i informira klijente o novitetima i raznolikim proizvodima, zablistale su u pravom božićnom ruhu. Zaštitnik nadolazećih blagdana, Djed Božićnjak, zajedno sa svojim sobovima okupirao je prodavaonicu i donio pravi ugođaj. No, osim odličnih ukrasa, L'Erotic je pripremio pravi božićni asortiman kojemu neće odoljeti niti jedan pravi ginoljubac.

Image
Foto: Ivana Dobrovoljec

Atraktivne i tražene božićne kuglice napunjene su dehidriranim voćem i začinama, a za poslovne partnere moguće je iste i personalizirati. Osim što su privlačne ljubiteljima gina, idealan su poklon za nadolazeće blagdane, kojim se najdražim osobama mogu pokazati zahvalnost, ljubav i ostalo. Tu je i zabavna društvena igra Ginopoly, originalno osmišljena od strane tvoraca brenda po uzoru na popularan Drinkopoly, uz koju će svako druženje biti popraćeno smijehom i nezaboravnim trenucima.

Image
Foto: Ivana Dobrovoljec

Osim kupovine, svojim kupcima omogućili su i degustiranje svih vrsta ginova, kako bi se lakše odlučili koji je pravi izbor za njih. Neizostavan dio božićne L'Erotic priče je i omiljeno blagdansko piće kuhano vino, koje će se također besplatno posluživati u prodavaonici. Popularna zagrebačka gin lokacija nalazi se na trešnjevačkoj adresi: Maruševečka 8. Vrata trgovine za sve zaljubljenike u jedno od najtraženijih pića današnjice otvorena su od ponedjeljka do petka od 10-20 sati, a subotom  od 10-15 sati.

Image
Foto: Ivana Dobrovoljec