Boutique Optica La Vie - novi poslovni projekt Aleksandre Dojčinović

Naša slavna dizajnerica otišla korak dalje i razveselila brojne klijentice

Branka Krstulovic_1.jpeg
Foto: John Pavlish

Naša najuspješnija dizajnerica i nagrađivana poduzetnica Aleksandra Dojčinović otvorila je ovih dana u rodnom Zagrebu svoju prvu boutique Opticu La Vie. Kao osvjedočena ljubiteljica naočala, kaže, oduvijek je maštala o upravo ovakvom tipu optike, u kojem su brandovi naočala pomno selektirani među onima koje sama najčešće voli i nosi, a koje je sada odlučila ponuditi i drugima. Iako naoko različit, ovaj je pothvat zapravo srodan onome čime se dizajnerica primarno bavi, jer su moda i naočale uvijek išli ruku pod ruku.

Image
Foto: John Pavlish

Prozračan i jednostavan interijer koji potpisuje naš ugledni arhitekt Ante Vrban, u potpunosti je podređen ponudi, a tek poneki upečatljivi detalj i pažljivo birana rasvjeta tu su samo kako bi dodatno naglasili ljepotu naočala i popratnog accessoiresa. Ovaj multifunkcionalan prostor tako, na jednom mjestu, obuhvaća sve što jedna optika može ponuditi, što znači da, uz ponudu sunčanih naočala, ali i dioptrijskih okvira najrenomiranijih brendova poput modela kuća Celine, Fendi, Victoria Beckham, Lanvin, Gucci, Saint Laurent, Tom Ford, Sheriff and Cherry i drugih za djecu i odrasle, nudi i sve druge oftalmološke usluge, ponajprije temeljite specijalističke preglede.

Image
Foto: John Pavlish

„Željela sam na neki način spojiti svoju strast prema okvirima svih vrsta i konstantnu poslovnu želju za napredovanjem i nečim novim. Okolnosti su se u zadnjih godinu dana posložile i otvorile su mi se brojne poslovne prilike, između ostalih i ova. Usudim se reći, zahvaljujući velikom zalaganju i iznimnim naporima koje sam ulagala u ne tako laganim vremenima. Veselim se zato novim izazovima, uživam u svemu što radim s jednakim žarom, a moj tim i mene čeka još puno odličnih projekata do kraja ove godine. Uz dizajn odjeće, ljubav sam oduvijek gajila i prema modnim dodacima, nije tajna da me iznimno vesele Lei Lou kolekcije torba, cipela i drugih detalja, a na ovaj način sam korak bliže još jednom vidu kreativnosti i biznisa“ - govori Dojčinović, a na pitanje znači li to da bi svojim klijenticama uskoro mogla ponuditi i kolekciju naočala sa svojim potpisom, odgovara:

Za sada to nemam u planu, prvotni plan je bio ponuditi drugima najbolju uslugu. Okupila sam zato sjajan tim liječnika koji će biti stalno na raspolaganju za oftalmološke preglede i sve druge usluge. Riječ je o petite boutique optici, točno kakva je, po meni, nedostajala ovom dijelu grada, s biranom selekcijom najboljih brendova naočala i Essilor naočalnih leća."

Image
Foto: John Pavlish

U ovom projektu Aleksandri su podršku pružile dugogodišnje klijentice i ambasadorice, a oduševljenje naočalama iz novih kolekcija nisu skrivale RTL-ova voditeljica Ana Radišić, poduzetnica Branka Krstulović, uspješna tenisačica Donna Vekić, ali i Ante Vrban, koji nam je priznao kako je i sam “slab” na naočale i to toliko da niti ne zna koliko ih ima.

Image
Foto: John Pavlish

Boutique optike, kakva je La Vie u Trpinjskoj 5A, predstavljaju novi, suvremeni koncept u kojem je iskustvo kupovanja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira podignuto na višu razinu, što rezultira maksimalno individualiziranim pristupom svakom klijentu, s fokusom na pomnoj selekciji najboljih, ali i najpristupačnijih brendova, ovisno o osobnim preferencijama, željama i mogućnostima.

Opticu La Vie možete pratiti i na Instagramu: https://www.instagram.com/la_vie_optica/