SJAJNA REVIJE

Zoran Mrvoš se vratio na modnu scenu, a to nisu propustile ni mnoge slavne Hrvatice

Uz bezvremenske komade, na jučerašnjoj reviji u Zagrebu, predstavljena je i tunika čijom se prodajom prikupljaju sredstva za fond Nisi sama, ideš s nama

Mrvoš revija_Alka i Matija Vuica.jpg

Jučer je u Family Mallu u Zagrebu održana revija Zorana Mrvoša za kolekciju jesen 2023. U društvu Alke i Matije Vuice, Antonije Stupar, Tihane Harapin Zalepugin,Nataše Janjić Medančič, Mirele Priselac Remi, Meritasica i mnogih drugih, predstavljeni su dnevni, večernji i party komadi namijenjeni odvažnim ženama koje svojim odijevanjem pokazuju stav i osobnost. Kolekciju obilježava monokromni minimalizam, a komadi odišu snagom i pročišćenošću. Osim bezvremenskih komada, predstavljena je i tunika nastala u suradnji s Udrugom žena oboljelih i liječenih od raka, a njenom prodajom prikupljat će se sredstva za fond Nisi sama, ideš s nama koji ženama oboljelim od raka osigurava siguran i brz taksi prijevoz na kemoterapiju i s kemoterapije.

Image
Image
Image
Image
Image

Nakon kreativne pauze, ova kolekcija za mene znači novo razdoblje u karijeri. Koristeći elemente muške mode, ali na ženski način htio sam da komadi budu prozračni, klasični, ali s malim pomakom. Ružičasto odijelo je najistaknutiji dio ove kolekcije, a njegova glavna uloga je skrenuti pažnju na Udrugu i važnost prevencije raka. Kao i uvijek, svi komadi namijenjeni su ženama sa stavom koje ne robuju trendovima i brzoj modi“, izjavio je Mrvoš.

Image
Image
Image
Image