Novi modni trend

Spoj visokih čizama s potpeticom i japanki nadolazeći su hit iz Zare, hoćeš li ih i ti kupiti?

Voliš klasiku s dozom ekstravagancije? Imamo pravi high street komad za tebe - visoke čizme s otvorima na prstima poput japanki i elegantnom potpeticom.

1015110098_2_1_1.jpg
Foto: Zara

Visoke čizme s potpeticom jednako su važne u ženskoj garderobi kao i mala crna haljina. I jedno i drugo su vječni klasici, aduti koji ćeš izvući iz ormara kada ti gori pod petama, odnosno kada ne znaš što bi odjenula, a od tebe se očekuje da zablistaš i to u roku od pola sata, a možda i manje. Visoke čizme s potpeticom možeš iskombinirati na štogod poželiš - minicu, dugu suknju A kroja, svečanu haljinu ili haljinu za svaki dan, traperice, kožne hlače, tajice. Ne treba spominjati i da su vrlo praktične pa će te, poput pravih prijateljica, pokriti u nezgodnim situacijama u kojima nisi stigla na depilaciju, a želiš obući suknju.

Image
Favoriti iz novih kolekcija

10 najljepših high street torbica koje izgledaju baš poput dizajnerskih

shimmer fallback

E sad otiđimo korak dalje. I klasici ponekad trebaju odmak, zrno ludosti kako bi nam svakodnevicu učinili zanimljivijom. U Zari smo pronašle upravo to. Visoke čizme na potpeticu s ekstravagantnim detaljem - otvorenim prstima. Kod jednih su dizajneri otišli korak dalje pa među prste stavili pregradu… Usudile bismo se reći da nam ove čizme izgledaju kao plod strastvene noći koju su zajedno provele europska čizma i egzotična japanka…

shimmer fallback
shimmer fallback

Ne sumnjamo da će njihov potomak biti totalni hit, barem u nadolazećoj proljetnoj sezoni… Stoga, želiš li osvježiti svoju garderobu, životu dati malo ludosti, barem kad je o odijevanju riječ, uzmi u obzir ova dva aduta iz Zarine proljetne ponude koja ti donosimo u nastavku.

Zara, 39,95 eura

Čizme do koljena, od satinirane tkanine u bež boji, s tankom potpeticom od pet centimetara, gornjištem koje je pripijeno uz nogu, bočnim patentnim kopčanjem i otvorenim prstima.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Inačica u crnoj boji

Ako nisi ljubiteljica bež boje, izaberi ovaj model čizama u crnoj. Nama izgledaju odlično. Cijena 39,95 eura.

shimmer fallback

shimmer fallback

Zara, 89,95 eura

Čizme do koljena, od neoprena, u tamnijoj nijansi bež boje. Visina potpetice je osam centimetara. Prednjište je otvoreno, s pregradom za palac, nalik japankama. Želiš li dodatno začiniti outfit, obuj ih na - čarape!

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.