MODNA INSPIRACIJA

Drukčija i svoja: Djevojka sa zagrebačke špice zna kako spojiti nespojivo

Zagrepčanke znaju kako nositi klasiku, ali i kako se igrati s modom što je prošle subote pokazala i prekrasna mlada djevojka

zagrebacka_spica.PNG
Foto: Leon Seferović

Zagrebačka špica uvijek je zanimljiva kao modna inspiracija, a puno više kreativnosti može se vidjeti s prvim danima proljeća. Baš poput mlade djevojke s naše fotografije, mnoge dame se vole igrati s bojama i uzorcima, a naš fotograf uvijek zabilježi različite modne igre.

Prekrasna mlada djevojka sa špice savršeno je kombinirala ljubičasti sako s naglašenim ramenima i hit detaljem sezone - mašnom. Bijela košulja s kravatom ovom stajlingu dala je određenu ozbiljnost, ali opet je pravi twist napravljen je s bijelim tajicama s uzorkom. Zanimljive detalje uskladila je s vrlo klasičnim crnim komadima - kratkim hlačama i torbicom.

Image
Foto: Leon Seferović

Crne cipele imaju izražen bijeli natpis te se može reći da je donji dio kombinacije crno-bijeli dok se u gornjem dijelu radi o igri s bojama. Mlada djevojka sa špice svakako je pokazala kako se klasični komadi poput bijele košulje i crnih kratkih hlača mogu nositi u potpuno otkačenim kombinacijama. Dovoljno je samo prepustiti se mašti. Sunčane naočale s većim okvirima i diskretne naušnice samo su uljepšale ovaj zanimljiv i drukčiji look na špici, a nadamo se da će ih ovo proljeće biti još više.

Image
VELIKA SUBOTA

Zagrebačka špica: Dominirale su proljetne kombinacije, a Mirela Holy odabrala je omiljenu boju