LEŽERNO I ŠIK

Djevojke sa zagrebačke špice pokazale kako ćemo nositi košulje ovo ljeto

Zagrebačka špica subotom je poznata po predivnim odjevnim kombinacijama, a prošle subote primijetili smo djevojke koje su na različite načine stilizirale svima omiljen odjevni predmet

zagrebačka špica
Foto: Tvrtko Kovačić

Sunčane subote uvijek izmame Zagrepčane u centar grada - terase, ulice i trgovine uvijek su prepune. Prošle subote su nam se posebno dopale dvije Zagrepčanke koje su samouvjereno prošetale zagrebačkom špicom u ležernim, ali chic izdanjima. Pokazale su koliko paze na svaki detalj, pa smo tako uočili retro cvjetnu maramu koja se polako vraća u modu. Iako su se ove dame odjenule dosta slično, ipak su pokazale kako se svima omiljen komad - košulja - može nositi na različite načine.

Image
Foto: Tvrtko Kovačić

Djevojka u zelenom je uz upečatljivu košulju odjenula široke crne hlače koje su pogodne za proljeće, budući da su croppane i od laganog su materijala. Visoki struk hlača dodatno je naglasila tako što je zavezala čvor na košulji, što mnogima može poslužiti kao modni trik za proljetne kombinacije. Malu kožnu torbicu je savršeno uskladila s košuljom, budući da se radi o istoj nijansi tamno zelene boje. Spomenuta cvjetna marama je definitivno cijelu kombinaciju podigla na višu razinu, a ni elegantni zlatni sat nije ostao nezamijećen. Kako bi naglasila svoju ležernu eleganciju, obula je nježno roze tenisice te tako dodala još malo boje cijelom outfitu.

Image
BOHO STIL SE VRATIO

Šarmantne bluze s vezom koje će u trenu podići svaki outfit

Druga djevojka također je za subotnju špicu odlučila odjenuti košulju, međutim, ispod nje je stavila basic bijeli top. Prugastu plavo-bijelu košulju s upečatljivim gumbima je u potpunosti raskopčala te tako naglasila svoju vitku figuru. Tamno plave široke traperice straight kroja naglasile su jednostavnost outfita, dok su zlatni nakit s brojnim detaljima i lančić za naočale stvorili razigranost. Popularn tenisice samo su naglasile ležernost, a uz pomoć šarenog buketića cijeli je look podigla na elegantniju razinu. Sve je neutralizirala predivnom smeđom torbicom, pa zaključujemo da je fokus ovoga puta odlučila staviti na nakit i lepršavu košulju.

Činjenica je da su ove dame bile besprijekorno obučene no nama se ipak najviše svidjela njihova pozitivna energija kojom su obasjale sunčanu subotnju špicu.

Image
KOMBINACIJE ZA DESET

Zagrebačka špica: Zagrepčanke nikad ljepše, a Baby Lasagana dobio podršku i na špici