Za rubriku vjerovali ili ne: Gucci i adidas su zajedno napravili mokasine

I baš kad smo mislili da smo sve vidjeli ovih dana, Gucci i adidas udružili su snage i napravili zajedničku kolekciju u kojoj ima svega od tenisica, torbica do odjeće, no ipak jedne cipele nismo mogli ne zamijetiti - mokasine koje su doista nešto što nismo mogli zamisliti

guccci6.JPG
Foto: Gucci promo

Gucci je definitivno modni brend kojeg obožavaju trendseterice, a isto je i s legendarnim sportskim brendom - adidas. Ovaj put su dva modna diva, udružili snage i napravili cijelu kolekciju, točnije Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele spojio je nespojivo.

Kako stoji na Gucci stranici, adidas x Gucci pokušali su spojiti tradiciju Guccija s legendarnim sportskim brendom. I tako je nastala nova kolekcija koja ima i prepoznatljive Gucci elemente poput GG loga koji je ovog puta spojen s adidas logom, ali i prepoznatljive tri crte koje su godinama zaštitni znak adidasa.

Tako je primjerice sada već legendarna Gucci Horsebit 1955 torbica osvanula u novom izdanju s golemim adidas logom i stoji 3400 dolara.

Image
Foto: Gucci promo

No, ipak, najviše upitnika nad glavom podigle su mokasine. Dakle, tipične Gucci mokasine s malo višom petom ovaj put su dobile prepoznatljive adidasove tri crte koje su na njihovim tenisicama.

Image
Foto: Gucci promo

Spoj standardnih gucci boja - crvene i zelene te zlatnih krugova i prepoznatljivih tri adidas crta izgleda poprilično bizarno. Pogotovo kada u cijelu kombinaciju dodate i brušenu kožu. Naime, mokasine dolaze u dvije boje- crne kože i smeđe od brušene kože.

Image
Foto: Gucci promo
Image

adidas logo se nalazi i na petama ovih bizarnih mokasina, koje naravno dolaze uz cijenu koja je itekako paprena. Naime, crni model stoji čak 1200 dolara ili oko 9000 kuna, dok su smeđe od brušene kože jeftinije 100 dolara i stoje 1100.

No, svaka roba ima svog kupca jer su pojedini brojevi crnog modela već rasprodani.