Za posao, plažu ili svatove, midi haljine uvijek su in - a sad su još i na sniženju

Dovoljno prozračne, a istovremeno elegantne, midi haljine najbolji su izbor ako tijekom ljetnih mjeseci želiš izgledati chic i osjećati se udobno

Za posao, plažu ili svatove, midi haljine uvijek su in - a sad su još i na sniženju

Koliko si puta tijekom ljetnih mjeseci proklinjala vrućinu i pomislila 'da barem mogu po svijetu hodati u donjem rublju'? Vjerujemo kako nisi jedina. Iako bi sve rado takve šetale svijetom, svjesne smo da se nekih pravila moramo pridržavati i da se ipak u uredu ne možemo pojaviti u omiljenom grudnjaku. 

Image

U H&M-u su velika sniženja. Obuci se od glave do pete za manje od 100 kuna


Midi haljine ili haljine srednje dužine odličan su način kako se tijekom ljetnih mjeseci rashladiti, ali istovremeno izgledati profesionalno i pristojno. Ne postoji vrsta haljine koja je toliko raznovrsna kao midi haljina. Primjerene su za sve prilike i s midi haljinom jednostavno ne možeš pogriješiti.


Zato smo pročešljale high street ponudu i pronašle haljine srednje dužine za svaku prigodu: od pamučne lepršave bijele haljine za plažu, do šljokičaste haljine u kojoj ćeš zasjati na svadbi, ali i decentne puderasto ružičaste haljine u kojoj svima na poslu možeš pokazati tko je šefica. 

Zara haljina, 300 kn

Image

H&M haljina, 230 kn

Image

Reserved haljina, 200 kn

Image

ASOS DESIGN haljina, 630 kn

Image

Closet London haljina, 460 kn

Image

JDY haljina, 180 kn

Image

ASOS DESIGN haljina, 150 kn

Image

H&M haljina, 330 kn

Image

Influence haljina, 190 kn

Image

New Look haljina, 240 kn

Image