Zlatna sredina

Vrijeme je za novu frizuru? Pokušaj s ovim hit frizurama koje ne traže šišanje

Stalno nosiš kosu u punđi navrh glave i sama sebi si već dosadna? S druge strane, nisi spremna za radikalne promjene poput šišanja? Imamo za tebe frizure koje ne traže škare

pexels-tim-mossholder-1049687.jpg
Foto: Pexels

Dilema kratko-dugo vjesnik je ljeta baš kao što su visibabe vjesnici proljeća. Kad se uhvatiš da iz dana u dan pred ogledalom podižeš kosu, zamišljajući kako bi izgledala s pixie frizurom pa ipak odustaješ od šišanja jer ti je je trebalo jako puno strpljnja da kosa naraste do grudnjaka vrijeme je za novu frizuru. Ok, možda se ne trebaš ošišati na kratko, no promjenu trebaš. A što je lakše od promjene frizure? Gotovo ništa!

Image
Unesi promjene

Kratke kovrčave frizure zbog kojih ćeš se poželjeti ošišati

Kilograme je teško skinuti baš kao i loše navike ili dečka koji te frustrira, ali ga svejedno voliš (čitaj trpiš). Stoga, dok ne nadođeš na promjenu u glavi pa se riješiš svega što te smeta, napravi promjenu na glavi. Isfuraj neku ili sve hit frizure ovoga ljeta. Modni trendovi ne traže od tebe da skratiš kosu. Dovoljno je da ošišaš vrhove pa ju svežeš u punđu, staviš rajf ili kopču za kosu. U nastavku pogledaj kave se frizure nose ovoga ljeta.

Rajf je opet u modi

Jedan od mikrotrendova sezone definitvno je rajf i to što deblji to bolji. Nosio se'80-ih i '90-ih godina prošlog stoljeća pa nestao na neko vrijeme i eto ga opet, vraća se u punom sjaju. Prekopaj mamin ormar i ladice prije, no što odeš u kupnju. Vrl vjerojatno negdje ima rajf.

Nose se i 'obučene' gumice za kosu

Baš poput rajfa i one su bile u modi zadnja dva desetljeća prošlog stoljeća. Zaveži njome kosu u visoku punđu, palmicu ili konjski rep, a kad ju ne nosiš na glavi, nosi je oko zgloba na ruci.

Spuštena punđica

Ultrapopularne su punđice koje se nose na dnu glave, tik uz vrat. Mogu biti skroz uredne i elegantne ili neuredne, smotane "lijevom rukom". S razdjeljkom ili bez njega. Za koju god opciju se odlučiš, dobro ćeš odabrati.

Kopče za kosu

Skloni kosu s lica pomoću špangi, odnosno kopči za kosu. Bitno je samo da izabereš najljepšu! One će ti pomoći da izdržiš ljetne vrućine, ali i preživiš kritično razdoblje u puštanju šišaka da izrastu do duljine u kojoj ih možeš svezati u rep. Ukosnicama također možeš podići s vrata sve one pramenove koji te ljeti griju i zbog kojih se želiš ošišati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.