Versace platforme

Vraćaju se platforme, a ovaj model žele sve trendseterice

Versace je predstavio novi model cipela, a riječ je o Medusa Aevitas Platform modelu koji dolazi u četiri boje i koji je osvojio sve trendseterice

platforme.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Poznato je da su modni trendovi ciklični i da se uvijek vraćaju - ono što je bilo u trendu prije nekoliko desetljeća, sada se opet vraća u velikom stilu, a svake sezone riječ je o nekom drugom, naizgled zaboravljenom trendu.

Image

Platforme, tregerice, karirano: Trendovi iz 90-ih koji su se vratili na velika vrata

Već su se vratili komadi poput hlača zvonolikih nogavica kakve su se nosile u sedamdesetima ili kožnih blejzera kakvi su obilježili devedesete, a sada dolazi još jedan trend koji nas neodoljivo podsjeća na ekscentričnu disko scenu - visoke platforme s debelim petama.

shimmer fallback

Da se platforme vraćaju u modu, popularnije no ikad, dokazao je i Versace svojim novim dizajnom, a riječ je o Medusa Aevitas Platform modelu koji je zaludio trendseterice diljem svijeta.

Kao pravi statement dizajn koji dolazi direktno s modnih pista, ove satenske cipele imaju podebljanu blok petu i dvostruku platformu. Remenčić koji ide oko gležnja ukrašen je kamenčićima, dok zlatni privjesak Meduse dodaje dašak ove high end marke.

shimmer fallback
shimmer fallback

Neodoljive Versace platforme možeš pronaći u četiri dinamične boje - jarko ružičastoj, crvenoj, žutoj i klasičnoj crnoj, a u njima ćeš zablistati baš poput influencerica koje ih obožavaju - od Chiare Ferragni do Tamare Kalinić.

A cijena? Prava "sitnica" - na web shopu Mytheresa pronašle smo ih po cijeni od 1.090 eura, odnosno nešto više od 8.100 kuna. Što ti kažeš, top ili flop?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.