ZA DAN I NOĆ

Haljina u vatreno crvenoj nijansi je pravi hit - pronašle smo pristupačne modele

Ove sezone crveni komadi zavladali su kolekcijama poznatih modnih brendova, a u bogatoj su se ponudi osobito istaknule elegantne i ženstvene haljine u vatreno crvenoj nijansi

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Profimedia.hr

Kako se bližimo blagdanskoj sezoni, na police popularnih high street trgovina počeli su pristizati prvi party komadi, a kolekcijama i ove sezone dominiraju šljokice te neizostavna crvena boja.

Image
TOPLI I ŠIK

Kaputi u raznim bojama: 20 modela koji su se istaknuli ove jeseni

Crvena boja bezvremenski je klasik, osobito kada govorimo o svečanim blagdanskim kombinacijama, a osim što je izuzetno efektna i upečatljiva, crvena baš nikada ne izlazi iz mode. Dobro je poznato i da žene koje nose crveno privlače pažnju pa je tako i crvena haljina izbor s kojim je teško pogriješiti.

Ove sezone crveni komadi zavladali su kolekcijama poznatih high street brendova, a u bogatoj su se ponudi osobito istaknule elegantne i ženstvene haljine u vatreno crvenoj nijansi.

Iako je crvena atraktivna bez obzira na godišnje doba, nekako najviše pažnje privlači upravo u vrijeme blagdana. Crvena haljina uvijek djeluje svečano i pomalo glamurozno stoga je savršen dodatak svakom ormaru.

Želiš li svoju garderobu obogatiti s novom crvenom haljinom, u omiljenim high street trgovinama pronaći ćeš mnoštvo sjajnih modela koji su idealni i za nadolazeću blagdansku party sezonu.

Istražile smo što se nudi, a neke od najljepših vatreno crvenih haljina donosimo u nastavku.

Pogledaj video: Isprobaj jogilates - spoj joge i pilatesa

Mango, 80 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Mohito, 30 eur

Image

Mohito, 35 eur

Image

Mohito, 50 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 80 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Foto: Instagram, Mango, Mohito, Zara